10 / 05 / 2024

Ede Tower indirim fırsatı

Ede Tower indirim fırsatı

‘’Detaş Konut A.Ş.’’ ile ‘On-Taş İnşaat Ltd.Şti” şirketlerini bir araya getiren İncek Yumrutepe’de inşa edilen Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulanıyor...

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Aris Grand Tower kampanyalı ödeme şekli!

Aris Grand Tower kampanyalı ödeme planına göre projede daire fiyatları 295 bin TL yerine 210 bin TL'den başlıyor. Projede Efsane Cuma'ya özel yüzde 30 indirim avantajı sunuluyor...

İncek Veb Tower ödeme planı!

Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İncek Veb Tower 86 konuttan oluşuyor. İncek Veb Tower ödeme planına göre nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat fırsatı devam ediyor!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi olan 'Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı da sunuluyor. Dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor.

Babacan Premium Tower'da yüzde 20 indirim avantajı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor..

Bornova Varyant Tower fiyat!

Bornova Varyant Tower projesinde teslimler Aralık 2017 tarihinde yapılıyor. Varyant Tower projesinde peşin alımlara yüzde 4 indirim uygulanıyor...

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Ede Tower İncek teslim tarihi!

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen Ede Tower İncek teslim tarihi Kasım 2015 olarak belirlendi. Proje Detaş Konut imzası ile hayata geçiriliyor.

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

SKY Tower Hotel'de Ramazan indirimi!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen SKY Tower Hotel projesi Akçakoca'ya kıyısında yer alıyor. SKY Tower Hotel'de Ramazan indirimi kapsamında yüzde 40 varan indirim sağlanıyor.

Ankara Ede Tower'da satışlar sürüyor!

Ankara'da hızla çoğalan yeni konut yatırımları, İstanbul'dan daha çok prim yapmaya başladı. Son yıllarda canlanan konut yatırımları, ağırlıklı olarak Ankara'nın ana akslarından biri olan İncek ve çevresinde inşa ediliyor.

Ankara İncek Ede Tower adres bilgileri!

Başkent Ankara'da inşa edilen Ankara incek Ede Tower adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Ede Tower indirim fırsatı Haberi

Ede Tower indirim fırsatı

Ede Tower’da çifte kazanç fırsatı


İnşaat maliyetlerindeki artışın henüz fiyatlara yansıtılmadığı Ede Tower’da

Nisan ayında yapılacak lansmana özel indirim, şimdiden uygulanmaya başlandı


Eğitim tesislerine yakınlığı ve modern mimariye olanak sağlayan altyapısıyla Ankara’nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe’de inşa edilen Ede Tower, inşaat maliyetlerindeki artışı fiyatlarına yansıtmadığı gibi Nisan ayında yapacağı lansmana özel indirimi de şimdiden uygulamaya başladı..


İnşaat sektörünün iki güçlü kuruluşu ‘’Detaş Konut A.Ş.’’ ile ‘On-Taş İnşaat Ltd.Şti” şirketlerini bir araya getiren 35 katlı proje, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor. 


Proje ortaklarından Serhan Bulut, ağırlıklı olarak ithal ürünlerin kullanıldığı Ede Tower’dadövizdeki artışa paralel olarak maliyetlerin de yüzde 15-20 oranında arttığına dikkati çekti. Seçim öncesi yaşanan belirsizlikten dolayı piyasalarda yaşanan durgunluğun,...