06 / 05 / 2024

Ede Tower ne zaman teslim edilir

Ede Tower ne zaman teslim edilir

Ede Tower İncek iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Ede Tower'da; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor...

Ede Tower ulaşım bilgileri!

Ede Tower ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İncek Ede Tower projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru

Seçim sonrası döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Euro kuru güne yükselişle başladı. Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru.

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar her şeyi bırakın hemen bu rakama bakın!

1 doların ne kadar olacağı tek tek açıklandı... Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar her şeyi bırakın hemen bu rakama bakın...

1 doların 2023 yılı sonunda ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

En çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun 2023 yılının sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

Kıyıda köşede eurosu olanlar acilen bakın, dolar yükselirse euro ne olur?

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem günü güne yatay şekilde başladı. Bugün de aynı seyrine devam eden doların yönü yarın belli olacak. Peki dolar yükselirse euro ne olur? Kıyıda köşede eurosu olanlar acilen bakın...

Güneşli G Tower güncel fiyat!

Divan Residence at G Tower projesi İstanbul Güneşli'de Mar Yapı ve Divan Grup tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

İBB hangi ilçede ne kadar yatırım yaptı?

Taşı toprağı altın olan İstanbul'da yatırımlarına ara vermeden devam eden İBB, 13 yılda bir çok yatırıma imza attı. Peki İBB hangi ilçede ne kadar yatırım yaptı?

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

Aze Tower Ümraniye ne zaman teslim?

Tek blokta 75 daireden meydana gelen AZE Tower projesi Tek blokta 75 daireden meydana geliyor. Peki Aze Tower Ümraniye ne zaman teslim?

Antalya Kepez'deki dönüşümde 20 bin gecekondu yıkıldı!

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) Rixos Downtown Otel'de düzenlenen toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede bugüne kadar 20 binin üzerinde gecekonduyu kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını söyledi.

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

G Tower Güneşli'de güncel fiyatlar!

Toplamda 430 adet konuttan oluşan G Tower Güneşli projesinde 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. İşte, G Tower Güneşli'de güncel fiyatlar...

Ede Tower ne zaman teslim edilir Haberi

Ede Tower ne zaman teslim edilir


Ede Tower projesi Ankara İncek'te yükseliyor. Proje tek blok halinde inşa ediliyor.


Ede Tower İncek iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Ede Tower İncek iletişim bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Detaş Konut imzası ile yaşama geçirilen Ede Tower satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 


5 bin 972 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Ede Tower 35 katlı olarak tasarlandı.


Ede Tower ne zaman teslim edilir?

Ankara Ede Tower Evleri'nde daire teslimleri 2015 Kasım'da yapılacak.


Ede Tower adres:

Taşpınar Mahallesi Küme Evleri NO:540 İncek-Ankara  


Telefon: 0549 451 40 50

Web: