10 / 05 / 2024

ede tower satış fiyatları

ede tower satış fiyatları

Ankara İncek Ede Tower ödemeleri kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunuluyor. ede Tower projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor

Ede Tower İncek nerede?

Ede Tower İncek nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 35 katlı tek blok halinde toplam 121 adet konuttan meydana gelen Ede Tower'da teslimlerin Kasım 2015'te yapılması planlanıyor

Torunlar GYO, Torun Tower'ı Denizbank'a satıyor! 

Gayrimenkul devinden yılın ilk çeyreği için ilk satış haberi geldi. Torunlar GYO, 2014 yılından beri Denizbank genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower'ı satıyor. Torun Tower, Denizbank tarafından milyonlarca dolar bedelle alınacak...

İBB, üç ilçede arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

İBB, Pendik, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan arsaları satıyor. Peki İBB tarafından satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 ilçede gayrimenkul satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beştepe ve K.Kızılhisar'da yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup imzasıyla hayata geçirilen Doğan Tower projesinde 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Skyline Tower satışta! Yeni proje!

Hayati Erdoğan Sürer İnşaat A.Ş. imzasıyla Ankara'nın en gözde konumunda yükselen Skyline Tower satışa çıktı. 4+1 evlerin bulunduğu projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor....

ICBC, Levent Tower’ı 560 milyon dolara aldı!

Türkiye'ye ilk yatırım yapan Çinli banka olan ICBC,Metal Yapı’nın Levent’te inşa ettiği Levent Tower'ı satın almak için pazarlık yapan kuruluş, sonunda el sıkıştı. ICBC, Metal Yapı’ya 560 milyon dolara yakın bir bedel ödeyecek.

Bağcılar'da konut fiyatları yüzde 10 arttı! 

Türkiye'de konut satışları her geçen gün azalıyor. Hatta sadece azalmakla da kalmıyor, konut fiyatları da düşüyor. Peki son bir yılda İstanbul'da fiyatlar en çok hangi ilçede geriledi? Satılık konut fiyatı en çok artış gösteren ilçe yüzde 10'la Bağcılar oldu

İstanbul'un 39 ilçesinde icradan satılık 3 bin konut!

İstanbul’da 50 bin liraya da ev alınabiliyor. 39 ilçede icradan satışa çıkan 3 binden fazla konut yarı fiyatına alıcılarını bekliyor..

Hong Kong Langham Place Office Tower rekor fiyata satılıyor!

Hong Kong’da bulunan Langham Place Office Tower satışa çıktı. Refor fiyatla satılan gökdelenin bedeli 25.5 milyar Hong Kong doları (3.1 milyar ABD doları) olarak belirlendi.

Aris Grand Tower satılık ev fiyatları!

Toplam 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden oluşan Aris Grand Tower'da 2018 yılının Mayıs ayında yaşam başlayacak. Aris Grand Tower satılık ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

ede tower satış fiyatları Haberi

ede tower satış fiyatları

5 bin 972 metrekare alan üzerinde yükselen Ede Tower Detaş Konut imzası taşıyor. Ankara İncek Ede Tower ödemelerinden önce projeyi anlatalım.


Ede Tower satış fiyatları 292 bin liradan başlangıç gösteriyor. Ede Tower projesinde teslimlerin 2015 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Ede Tower İncek projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Proje toplam 121 adet konuttan meydana geliyor. 


Ankara İncek Ede Tower ödemeleri!

Ankara İncek Ede Tower ödemeleri kapsamında konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Ede Tower İncek nerede?

http://www.emlakkulisi.com/ede-tower-incek-nerede/261810


Ede Tower projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna, fin hamamı, jakuzi, spor sahaları ile kafeteryalar gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Ankara İncek Ede Tower iletişim

Telefon: 0549 451...