19 / 05 / 2024

Edhem Çiltepe

Edhem Çiltepe

Özçiltepe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Edhem Çiltepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Aralık 2013 tarihinde kuruldu.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Karakoza Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Karakoza Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Dekorasyon Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Semih Çiltepe tarafından kuruldu.

Hakzon Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakzon Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile İbrahim Edhem Topçu ve İsmail Hakkı Topçu tarafından kuruldu.

İkra1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkra1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çiltepe tarafından kuruldu.

Ref Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ref Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Edhem Açıkalın tarafından kuruldu.

Tanem Sivar-Edhem Dirvana çifti Bitez’e taşındı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Tanem Sivar-Edhem Dirvana çiftini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Ankara Akyurt Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Tanem Sivar ve Edhem Dirvana'nın Bozburun'daki evi!

Sunucu Tanem Sivar, eşi Edhem Dirvana ve oğulları Süleyman ile yılın 6 ayını Marmaris-Bozburun’daki Yat Kulübü’ne ait otelin içinde bulunan dört odanın birleştirilmesiyle oluşturulmuş olan iki yatak odalı evde geçiriyor...

Ankara Akyurt Millet Bahçesi 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Yeşiltepe Belediyesi'nden kentsel dönüşüm vurgusu!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Yeşiltepe'de hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerimizi ilçe genelinde yaygınlaştıracağız" şeklinde konuştu.

Edhem Çiltepe Haberi

Edhem Çiltepe

Özçiltepe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Edhem Çiltepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Aralık'ta kuruldu. 


Özçiltepe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Özçiltepe İnşaat Emlak Dekorasyon Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi,...