14 / 05 / 2024

Edibe Sözen iletişim

Edibe Sözen iletişim

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve XXIII. Dönem eski İstanbul milletvekili Edibe Sözen, Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Peki Edibe Sözen kimdir?

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim!

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim numarası 0232 375 44 00 olarak belirlendi. İzmir Bornova'da inşa edilen proje Evka-3 metro istasyonuna 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Söğütözü Elmar Towers iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Söğütözü Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Sümer Hukuk Kent Evleri iletişim!

Sümer Hukuk Kent Evleri iletişim bilgilerine 0.352 220 80 80 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Garanti Konut tarafından hayata geçirilen proje toplam 420 adet daire yer alıyor.

Sümer Hukuk Kent iletişim bilgileri!

5 blok şeklinde yükselen Sümer Hukuk Kent projesinde daireler 4 oda 1 salon ve home office şeklinde dizayn edildi. İşte Sümer Hukuk Kent iletişim bilgileri...

Aydos Country Sinpaş GYO iletişim!

Teslimleri 2017 yılı Mayıs ayında yapılacak olan Aydos Country Evleri toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Proje Sinpaş GYO imzası taşıyor. İşte Aydos Country Sinpaş GYO iletişim bilgileri...

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe iletişim!

Toplam 900 adet daireden oluşan Sinpaş Aydos Country Sancaktepe iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede teslimlerin 2017 yılı Mayıs ayı itibariyle başlaması planlanıyor.

Karabağlar Rüya Park Evleri iletişim!

Sümen İnşaat tarafından hayata geçirilen Karabağlar Rüya Park Evleri projesinde toplam 48 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Karabağlar Rüya Park Evleri iletişim bilgileri...

Sinpaş GYO Aydos Country iletişim!

Satışları devam eden Sinpaş GYO Aydos Country iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen proje 900 adet daireden oluşuyor.

Kağıthane İş Merkezi iletişim!

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kağıthane İş Merkezi tek blok halinde yükseliyor. Projenin Ayazma Caddesi'yle yaya bağlantısı bulunuyor. İşte Kağıthane İş Merkezi iletişim bilgileri...

Edibe Sözen iletişim Haberi

Edibe Sözen iletişim

Edibe Sözen kimdir?

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve XXIII. Dönem eski İstanbul milletvekili Edibe Sözen, Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.


Edibe Sözen biyografi..

Edibe Sözen, 1982 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 


1984 yılında, Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 1989 yılında yine aynı bölümde "toplumsal yapı, değişme ve toplumsal kimlik" başlıklı teziyle, doktor unvanını aldı. 1991-1993 arasında Wisconsin Üniversitesi Communications Arts (İletişim Sanatları) bölümünde "honorary fellow" statüsüyle "sosyal temsiller teorisi" ve "insan iletişimi" konularında çalıştı. 


1994 da uygulamalı sosyoloji doçenti oldu. 1985-2007 arası İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı. Özellikle insan hakları ve sivil toplum kavramları ile bu kavramların iletişimle ilişkisi alanlarında çalışmalar...