24 / 07 / 2024

Edificio Espana Wang Jianlin

Edificio Espana Wang Jianlin

Çin'in en zengin işadamı Wang Jianlin, İspanya'da diktatör General Franco zamanında yapılan simge binalardan, 28 katlı 'Edificio Espana'yı (İspanyol Binası) satın almak için 260 milyon Euro teklif verdi...

Globe Emlak Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Globe Emlak Danışmanlık Turizm Limited Şirketi  Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Xıaodan Wang tarafından kuruldu.

Sinyi Homes Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sinyi Homes Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jıweı Wang tarafından kuruldu.

Sabancı Holding çimento devini satın aldı!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa'nın satın almak için görüşmeler yaptığı Meksikalı Cemex Espana S.A.'nın sahip olduğu Bunol Beyaz Çimento Fabrikası için imzalar atıldı. 

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çakmak, Sıdık Aytar, Wang Mınglıang ve Hongye Luan ortaklığında kuruldu. 

Çimen Kardeşler İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çimen Kardeşler İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hasan Çimen, Neslihan XU ve Nevcihan Wang tarafından 210 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tcem Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunzhao Yang, Xıaozhao Wang, Yue Guoli tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

3. nükleere 3. nesil teknoloji!

ÇİN'İN milli nükleer teknoloji şirketi SNPTC Başkanı Wang Binghua, "Üçüncü nükleer santral için üçüncü nesil teknolojiyi (CAP 1400) Türkiye'ye getirerek, elektrik piyasasında daha iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" dedi.

Edificio Espana otel ve alışveriş merkezi olacak!

Çin'in en zengin işadamı Wang Jianlin, İspanya'da diktatör General Franco zamanında yapılan simge binalardan, 28 katlı 'Edificio Espana'yı (İspanyol Binası) satın almak için 260 milyon Euro teklif verdi...

Avic Uluslararası Holding, THY'ye yolcu uçağı satmak istiyor!

Türkiye'de enerji, havacılık, sanayi ve maden alanlarında faaliyet gösteren Avic, THY ile 100 uçak için pazarlıkta. Proje Mühendisliği Başkan Yardımcısı Wang Runlan, "Türkiye'yi bölgesel merkez haline getirmek istiyoruz" dedi...

Donna Karan, Ralph Lauren ve Vera Wang'ın evleri!

ABDnin prestijli dergisi Forbes, dünya modasına yön veren tasarımcıların, kişisel zevklerini yansıtan evlerine yer verdi. İşte Donna Karan, Ralph Lauren ve Vera Wang'ın evleri...

Edificio Espana Wang Jianlin Haberi

Edificio Espana Wang Jianlin

Çin'in en zengin işadamı Wang Jianlin, İspanya'da diktatör General Franco zamanında yapılan simge binalardan, 28 katlı 'Edificio Espana'yı (İspanyol Binası) satın almak için 260 milyon Euro teklif verdi. 15.1 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengin 64'üncü adamı olan Jianlin'in kullanılmayan binayı otel ve alışveriş merkezine çevirmek istediği belirtiliyor. 


Habertürk...