05 / 05 / 2024

Edilcuoghi Palazzi karoları

Edilcuoghi Palazzi karoları

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

Edilcuoghi, Palazzi koleksiyonunu hayata geçirdi!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, ‘Palazzi’ koleksiyonunu hayata geçirdi. Nostaljik dokunuş ve zarif detaylara sahip koleksiyon ile romantik mekanlar yaratıyor.

Stil44 el yapımı mutfak ve banyoları ile yeni bir sektör yaratıyor!

Stil44,25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü.. Elişi seramik karolar ve lavaboları ilk defa tüketici ile buluşturan Stil44, bunun gururunu yaşıyor.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

2017'nin trend renkleri Bien koleksiyonunda!

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı

Edilcuoghi Superlativa le evinizde doğal bir atmosfer!

İtalya’nın prestijli markası Edilcuoghi, doğal mermerin muhteşemliği ve güzelliğini ortaya çıkaran Superlativa koleksiyonu ile evinizde doğal bir atmosfer yaratıyor.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Yurtbay Seramik, stil sahibi banyolara yeni karo serileri sunuyor!

Günümüzde farklı bir stil yaratmak isteyen ev sahipleri, artık banyosunun tarzına evinin diğer bölümleri kadar önem veriyor, daha fonksiyonel olarak dekore ettiriyor. Bu doğrultuda banyoda kullanılan karolar da sürekli gelişim gösteriyor.

Edilcuoghi Palazzi ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

Kalebodur'dan yeni Provenza serisi!

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına hitap eden Kalebodur, nostaljik karoların yeni yorumunu ‘Provenza’ ile günümüze taşıyor. ‘Provenza’ serisi, günümüzün trend formu altıgeni, vazgeçilmez desenlerle buluşuyor.

Edilcuoghi Palazzi karoları Haberi

Edilcuoghi Palazzi karoları

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor. 


Yeni koleksiyonları ile yüksek kalite, mimari ve iç tasarımın çağdaş trendlerine açılan Edilcuoghi, yenilikçi yaklaşımıyla da tüketici ve profesyonellerin beğenisini kazanıyor. 


Edilcuoghi’nin İtalyan dokunuşunu mekanlara taşıdığı koleksiyonu ‘Palazzi’, modernize edilmiş rafine görünümü, floral desenleri ve klasik motifleriyle banyolara romantik bir dokunuş katıyor. Dingin renk seçenekleri, ‘Palazzi’ koleksiyonunun klasik ve elegan duruşunu pekiştiriyor, göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor. 


Mekanın şıklığını tamamlayan vazgeçilmez unsurlar

‘Palazzi’ koleksiyonu, ‘Villa Medici’, ‘Santa Maria’ ve ‘Palazzo Ducale’ olmak üzere üç ayrı ürün grubuyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Bu üç ürün grubunun beyaz, pembe, mavi, yeşil renkli seramikleri ve son derece zarif çiçekli dekor, çerçeve, bordür ve süpürgelikleri,...