05 / 05 / 2024

Edilcuoghi Tone Satin serisi

Edilcuoghi Tone Satin serisi

İtalya’ nın prestijli markası Edilcuoghi, seramiklerinde buluşturduğu dengeli tonların mükemmel bir uyum yakaladığı ‘Tone Satin’ koleksiyonu ile mekanlarda zarif bir atmosfer yaratıyor. Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor.

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tone Yard Interıors İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Yahıa tarafından kuruldu. 

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Edilcuoghi, Palazzi koleksiyonunu hayata geçirdi!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, ‘Palazzi’ koleksiyonunu hayata geçirdi. Nostaljik dokunuş ve zarif detaylara sahip koleksiyon ile romantik mekanlar yaratıyor.

Tone İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tone İnşaat Metal Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fırat Ali Yeşildağ imzasıyla kuruldu.

Edilcuoghi Superlativa le evinizde doğal bir atmosfer!

İtalya’nın prestijli markası Edilcuoghi, doğal mermerin muhteşemliği ve güzelliğini ortaya çıkaran Superlativa koleksiyonu ile evinizde doğal bir atmosfer yaratıyor.

Edilcuoghi Palazzi ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile göz alıcı ve şık mekanlar yaratıyor.

Edilcuoghi, K-Greige serisi ile mekanlarda farkındalık yaratıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilcuoghi, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisi ile evinizde eşsiz bir atmosfer yaratıyor. K-Greige, yüzeyine ayırt edici özelliğini kazandıran gri rengi sayesinde mekanlarda farkındalık yaratıyor.

Kaleseramik, yenilikçi ürünleriyle UNICERA’da fark yaratıyor!

Kaleseramik, Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale ’nin yanı sıra, İtalya’da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline geldi.

Kale'nin yeni ürünleri İtalya'da görücüye çıktı!

İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markalarıyla uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından Kaleseramik; 2014-2015 koleksiyonuna ait toplam 35 yeni serinin dünya lansmanını, seramik ülkesi İtalya’da gerçekleştirdi...

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek!

Cersaie’de Kale rüzgarı esecek. Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, Edilcuoghi, Edilgres ve Campani markaları olan en yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor!

İtalya’ nın prestijli markası Edilcuoghi, seramiklerinde buluşturduğu dengeli tonların mükemmel bir uyum yakaladığı ‘Tone Satin’ koleksiyonu ile mekanlarda zarif bir atmosfer yaratıyor. Edilcuoghi Tone Satin serisi ile sadeliği yansıtıyor.

Kalekim B-Tone ile brüt beton uygulamaları kolaylaşıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, beton yüzey üzerine sıva ve seramik uygulamalarından önce kullanılan, yapışma mukavemetini artıran yüzey astarı B-Tone ile iç ve dış mekanlarda kapsamlı çözümler sunuyor...

Edilcuoghi, New York atmosferini evinize getiriyor!

Çağdaş tasarım eğilimlerini İtalyan dokunuşuyla yorumlayan ve İtalya’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, eşsiz ahşap görünümlü yer karoları ve duvar seramiklerini New York atmosferi ile evinize getiriyor...

Edilcuoghi Tone Satin serisi Haberi

Edilcuoghi Tone Satin serisi

Benzersiz seramikleri ile kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlayan Edilcuoghi, ‘Tone Satin’ koleksiyonunu, sadelikten gelen inceliğin ve doğal dizaynın bir yansıması olarak sunuyor. ‘Tone Satin’, değişebilir saten yüzeylerin modern tasarımla buluşması sonucu özellikle iç mekanlarda hayat buluyor. Modern, zarif ve sofistike koleksiyon, 20x60 cm boyutuyla üretiliyor. 


Tarza bağlı olarak kişiselleştirilebilir alanlar yaratmaya imkan sağlayan seramikler üreten Edilcuoghi; geliştirilmiş dizaynı, biçimleri ve performansı sayesinde yalnızca ihtiyacı olan kullanıcıya değil, aynı zamanda mimarlara da özel ilham veren seramikleriyle tüm dünyada fark yaratıyor. 


İtalya’nın seramik üssü Sassuolo bölgesinde üretilen Edilcuoghi’nin tüm koleksiyonları, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerin beğenisine...