18 / 05 / 2024

Edim Makine Temizlik İnşaat iletişim

Edim Makine Temizlik İnşaat iletişim

Edim Makine Temizlik İnşaat Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Çiğdem Caddesi'nde kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Folkart Vega, Ademsan Makine'yi tercih etti!

Ademsan Makine, İzmir'de hayata geçirilen Folkart Vega'nın dış cephe temizlik ve bakım sistemlerinin üretimine yönelik sözleşmeyi imzaladı

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ozan Sarıkaya tarafından kuruldu.

Akder Makine İnşaat Nakliyat Temizlik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şb. açıldı!

Akder Makine İnşaat Nakliyat Temizlik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şb. 1 milyon TL sermaye ile 19 Ekim'de açıldı.

Edim Makine Temizlik İnşaat Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edim Makine Temizlik İnşaat Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Çiğdem Caddesi'nde kuruldu.

Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Çevre temizlik vergisi beyannamesi nedir?

Çevre temizlik vergisinin mükellefi binayı fiilen kullanan olarak ifade ediliyor; ancak boş binalarda mükellef bina sahibi oluyor. Peki, çevre temizlik vergisi beyannamesi nedir? Ne zaman verilir?

Ersin Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersin Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ersin Kılıç, Lemiye Pınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Kartal, Soğanlık'ta kuruldu.

Günpen Turizm İnşaat Plastik Ürünler ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Günpen Turizm İnşaat Plastik Ürünler ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Günaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Mis Group, konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi hizmeti veriyor!

Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...

Çevre temizlik vergisi ödeme zamanı 2014!

İşyeri kullanıcılarının belediyeye giderek ödediği çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmetlerine karşılık olarak alınıyor. Peki vergi ne zaman ödenir? İşte çevre temizlik vergisi ödeme zamanı 2014...

Ecem Müteahhitlik İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Müteahhitlik İnşaat ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Emin Yıldırım tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Beşyıldız Çiçekçilik Çikolata Otopark İşletmeleri Halı Temizlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Beşyıldız Çiçekçilik Çikolata Otopark İşletmeleri Halı Temizlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhami Yıldız, Niyazi Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Edim Makine Temizlik İnşaat iletişim Haberi

Edim Makine Temizlik İnşaat iletişim
Edim Makine Temizlik İnşaat Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


Edim Makine Temizlik İnşaat Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...