07 / 05 / 2024

edincik liman toplantısı

edincik liman toplantısı

Bandırma Belediye Meclisi'nin Mayıs toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Mirza'nın katılmaması nedeniyle meclis birinci başkan vekili Erhan Elmastaş başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda Edincik altı sahiline liman yapılmaması kararı alındı.

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısına bekle

Safi Port’un yapacağı 400 metrekare dolgu alanı, rıhtım, dip taraması ve yeni otoyol bağlantısını içine alan ÇED toplantısı yapıldı. ÇED toplantısına beklenen ilgi olmadı.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısı 23 Ağustos'ta!

Kocaeli Derince Limanın işletme hakkını kazanan Safi Port, Derince Limanında yapacağı genişletme çalışması için 23 Ağustos Salı günü Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde ÇED toplantısı yapılacak.

İzmir Liman Revizyonu projesinin ÇED toplantısı 26 Temmuz'da!

İzmir İli, Aliağa İlçesi sınırları içerisinde yer alan Petkim Sahasının deniz kısmında yer alan limanda Liman Revizyonu projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 26 Temmuz'da yapılacak.

İzmit Darıca Yat Limanı Tesisi halk toplantısı 3 Eylül'de!

Darıca’da yapılması planlanan bin 500 kişilik dev yat projesi için 3 Eylül Perşembe günü Çevresel Etki Değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

Balıkesir Bandırma Ro-Ro limanı projesi toplantısı 1 Eylül'de!

Balıkesir Bandırma ilçesinde yapılması planlanan Ro-Ro limanı projesine ilişkin ÇED toplantısı 1 Eylül'de yapılacak.

Ambarlı Liman Dolgu Ro-Ro projesi toplantısı 20 Ağustos'ta!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi'nde yer alan Liman (Dolgu Ro-Ro) projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 20 Ağustos günü saat 09:30'da yapılacak.

Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi toplantısı 12 Mayıs'ta!

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi için 12 Mayıs 2015 günü saat 13:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Milas Güllük Limanı Genişletme projesi halk toplantısı 12 Mayıs'ta!

Muğla İli Milas ilçesi sınırları içerisinde T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Güllük Limanı Genişletme projesi ile ilgili halk toplantısı 12 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Dap Yapı Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim'de halkın katılım toplantısı yapılacak!

Dap Yapı'nın Kartal Yat Limanı projesi için 23 Ekim 2014 tarihinde halkın katılım toplantısı yapılacak. Görüş ve önerileri almak amacıyla yapılacak olan toplantı Kartal Emex Plaza'da düzenleniyor...

İstanbul'da Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş tarafından İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi'nde yapılacak Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesi için 19 Ağustos 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek..

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi için 19 Ağustos'ta halk toplantısı yapılacak!

Karaköy'den Tophane'ye kadar uzanan Galataport Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi için 19 Ağustos'ta halkın görüş ve önerilerini almak, proje hakkında bilgilendirmek amacıyla halkın katılım toplantısı düzenleniyor...

edincik liman toplantısı Haberi

edincik liman toplantısı

Bandırma Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısı yapıldı. 


Belediye Başkanı Dursun Mirza'nın katılmaması nedeniyle meclis birinci başkan vekili Erhan Elmastaş'ın başkanlığında gerçekleşen toplantının en çok tartışılan maddesi, Edincik altı sahilinde kurulmak istenen Ro-Ro limanına, belediye imar komisyonundan gelen raporda izin verilmemesiydi. Rapora itiraz eden MHP'li üye ve bu limana proje müellifliği yapan Harun Algül, karşı çıkarak, bu bölgeye yapılacak limanın, çevreye zararlı olmayacağını öne sürdü. 


CHP'li Selim Panç, Abdullah Erbay, Şerafettin Engüdar, Cemal Adıgüzel ve Sami Türkmen, Algül'e karşı çıkarak, bu bölgeye yapılacak bir Ro-Ro Limanı'nın çevre katliamı yaratacağını, trafik yoğunluğunu artıracağını, vatandaşların denize girdiği bu plaj bölgesinin yok olacağını vurguladılar. Bu arada Sami Türkmen, Harun Algül'e, "Siz, bir de çevreci örgütte yer alıyorsunuz. Buna rağmen, halkın istemediği bir projeyi istiyorsunuz. Bunu...