05 / 05 / 2024

edincik toki balıkesir başvuru tarihi

edincik toki balıkesir başvuru tarihi

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri için 120 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede toplam 32 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015 detayları...

TOKİ Balıkesir Bandırma-Edincik'te konut teslimleri başlıyor!

İdaremizce Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında yapılacak.

Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli!

TOKİ ile Balıkesir Belediye Başkanlığı'nın işbirliğiyle hayata geçirilecek olan 168 konut için başvurular sürüyor. İşte, Toki Balıkesir İvrindi başvuru bedeli...

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Manyas emekli başvuruları!

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 500 adet daire emekliler için satışta. Projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. TOKİ Balıkesir Manyas emekli başvuruları 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

Başvuru bedelinin 500 TL olarak kabul edileceği projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvurusu için gerekli belgeler...

TOKİ Balıkesir Manyas Konutları başvurusu ne zaman?

Ödeme seçeneklerine göre 240 aya varan taksit imkanının uygulandığı projede 500 adet daire emekliler için satışa sunuluyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Konutları başvurusu ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları 14 Mart 2016 Pazartesi günü başlıyor. Ödemelere göre 240 ay kadar vade imkanı sunulan projede toplam 500 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları ne zaman başlıyor?

Balıkesir Manyas TOKİ Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede yüzde 12 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Balıkesir Manyas emekli kampanyası!

TOKİ Balıkesir Manyas emekli kampanyası kapsamında 500 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 240 ay vade avantajı sağlanıyor.

TOKİ Balıkesir Manyas emekli başvuru ücreti!

Balıkesir Manyas TOKİ konut kurası 20 Nisan 2016 tarihinde çekilecek. Emekliler için satışa çıkarılan projede 2+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas emekli başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları 2016!

Balıkesir Manyas TOKİ Konutları 2+1 şeklinde dizayn edildi. Taksit ödemelerinin teslimden sonra başlayacağı projede 500 adet daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları 2016 detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas emekli başvuruları için gerekli belgeler!

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Balıkesir Manyas Projesi'nde fiyatlar henüz netleşmedi. İşte TOKİ Balıkesir Manyas emekli başvuruları için gerekli belgeler...

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

edincik toki balıkesir başvuru tarihi Haberi

edincik toki balıkesir başvuru tarihi

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta 32 tane daire, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca kura yöntemiyle emekliye özel olarak satışa sunuluyor. 


TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015!

Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Konutları başvuru süreci bugün başlıyor. Projede 500 lira başvuru ücreti isteniyor.


Bandırma Edincik TOKİ 2. Etap'ta yüzde 12 peşinde kalan kısım 180 ay, yüzde 20 peşinde kalan kısım 240 ay taksitlendiriliyor.  Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projenin konut kurası 15 Şubat 2016 tarihinde çekilecek. 


Daire fiyatları henüz açıklanmayan Balıkesir TOKİ Edincik 2. Etap başvuru belgeleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Balıkesir'deki tüm yetkili şubeleri tarafından kabul ediliyor.


Satış duyurusu için