15 / 05 / 2024

edip gayrimenkul çalışma esasları

edip gayrimenkul çalışma esasları

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş, çalışma esas ve usulleri hakkında iç yönergesini, genel kurula sunacak...

Gayrimenkul alım satımında dikkat! Yanlış beyan verenler yandı! Cezası büyük...

Gayrimenkul alım satımında Gelir İdaresi tarafından alınan vergi beyanı konusunda yanlış beyanda bulunanlarda vergi kaçırmayla ilgili bir çalışma başlatıldı.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında dağıtılabilir dönem karının oluşmadığı dikkate alınarak kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi. 

Şirketler gayrimenkul ihtiyaçlarını azaltıyor: Hibrit çalışma geliyor! 

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek. Netflix'te ev ve ofis olmak üzere çalışma takvimi oluşturuyor.

Edip Gayrimenkul Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Edip Gayrimenkul, 212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kiracılarından Mayıs ayında da kira almayacak...

Edip Gayrimenkul Nisan ayında kiracılarından kira almayacak!

Edip Gayrimenkul, kiracılarının nakit akışlarını yönetebilmeleri, planlama yapabilmeleri ve istihdama destek verebilmeleri için 2020-Nisan ayında kira alınmamasına karar verdi.

İhlas Gayrimenkul'den kısa çalışma ödeneği için başvuru!

İhlas Gayrimenkul, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde ilgili kuruma başvuruda bulundu.

Halk GYO yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte Halk GYO yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Abdullah Alsarı tarafından kuruldu. 

Reysaş GYO komitelerin çalışma esaslarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı komitelerin çalışma esaslarını KAP'ta yayınadı. İşte komitelerin çalışma esasları...

Gayrimenkul alım satımında yeni dönem başlıyor!

Gayrimenkul alım satımında artık yeni bir dönem başlıyor. Maliye Bakanlığı, rayiç bedel yerine “standart bedel üzerinde bir çalışma başlattı. Amaç, gayrimenkul satışlarında vergi kayıplarını ortadan kaldırmak...

Vergi dairesi çalışma saatleri 2017!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her ay açıklanan vergi takvimine göre, Mart ve Temmuz aylarında gayrimenkul gelir ve kira gelir vergilerinin ödenmesi gerekiyor. İşte vergi dairesi çalışma saatleri 2017..

edip gayrimenkul çalışma esasları Haberi

edip gayrimenkul çalışma esasları

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'den özel durum açıklaması; 



Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


08.05.2013 tarihli Yönetim Kurulu Kararı;


6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde hazırlanmış olan Genel Kurul'un Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında İç Yönerge'nin, 05.06.2013 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısında onaya sunulmasına karar verilmiştir.


Genel kurulun çalışma esas ve usulleri hakkında iç yönergesini görüntülemek için