20 / 05 / 2024

Edip Gayrimenkul Gündem

Edip Gayrimenkul Gündem

Edip Gayrimenkul, 29 Haziran 2012 Cuma günü gerçekleştireceği 2011 yılı olağan genel kurul toplantısı gündemini açıkladı

Edip Gayrimenkul 2021'de ne kadar satış gerçekleştirdi?

Edip Gayrimenkul tarafından yayınlanan 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, şirket bu dönemde 2 milyon 704 bin 491 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi.

Edip Gayrimenkul'den ilk 6 ayda 2.1 milyon TL'lik satış!

Edip Gayrimenkul'ün yayınladığı gelir tablosuna göre; net satış rakamı 2 milyon 116 bin 794,11 TL oldu. 

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Edip Gayrimenkul'ün Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş ekteki 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine verildi.

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi. 

TSKB GYO gündem maddelerinin iptali davasında son durum!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısında bazı gündem maddelerinin iptali talebi ile açılan dava hakkında açıklama yaptı...

TSKB GYO gündem maddelerinin iptali davasında ret kararı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  2017 yılı olağan genel kurul toplantısında bazı gündem maddelerinin iptali talebi ile açılan davanın reddine karar verildi...

TSKB GYO gündem maddelerinin iptali davasında istinaf yoluna başvuruldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısında bazı gündem maddelerinin iptali talebi ile açılan dava hakkında açıklama yaptı.

TSKB GYO'dan gündem maddelerinin iptali dava açıklaması!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO gündem maddelerinin iptali dava açıklamasını yaptı. 

Deniz GYO genel kurul gündem maddelerini açıkladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO genel kurul gündem maddelerini bildirdi. 

Nuri AKIN Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yönetim Kurulu görev dağılımı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Edip Gayrimenkul Gündem Haberi

Edip Gayrimenkul Gündem

EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş


2011 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı

Edip Gayrimenkul Yatırım San. ve Tic. A.Ş.'den yapılan açıklama şöyle;


"29.06.2012 TARİHLİ 2011 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GÜNDEMİ


1.  Açılış ve Divan Heyetinin teşkili,

2. Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Divan Heyetine yetki verilmesi,

3. 2011 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Bağımsız Dış Denetim Kuruluşu ve Denetçi Raporlarının okunması ve  müzakeresi,

4. 2011 yılı hesap dönemine ait Bilanço ve Kar Zarar hesaplarının okunması, müzakeresi ve tasdiki,

5. Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibra edilmeleri,

6. Görev süreleri sona ermiş olan Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi,  Denetçilerin seçimi ve görev sürelerinin tespiti,

7. Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçilerin ücret ve huzur haklarının tespiti ile Şirket Yönetim Kurulumuzun 22 Mayıs 2012 tarihli Yönetim Kurulu Kararı'nın...