17 / 05 / 2024

Edip Gayrimenkul güreli mali müşavirlik

Edip Gayrimenkul güreli mali müşavirlik

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul Güreli Mali Müşavirlik ile anlaştı...

Edip Gayrimenkul 2021'de ne kadar satış gerçekleştirdi?

Edip Gayrimenkul tarafından yayınlanan 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, şirket bu dönemde 2 milyon 704 bin 491 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi.

Edip Gayrimenkul'den ilk 6 ayda 2.1 milyon TL'lik satış!

Edip Gayrimenkul'ün yayınladığı gelir tablosuna göre; net satış rakamı 2 milyon 116 bin 794,11 TL oldu. 

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul 2021 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme 2021 yılı için bağımsız denetim faaliyetini yürütmek üzere Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Edip Gayrimenkul'ün Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş ekteki 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine verildi.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Edip Gayrimenkul 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ercüment Alptekin ve Eyüphan Boyvadaoğlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak tekrar aday gösterilmelerine karar verildi. 

Martı GYO Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 01.04.2019 - 31.03.2020 dönemi için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Martı GYO 2019 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Prosperity Group Gayrimenkul Gıda Tekstil Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Prosperity Group Gayrimenkul Gıda Tekstil Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Saıd Mohammad ve Ahmed Hassanfarıd Attıa ortaklığında kuruldu. 

Kiler GYO, Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için  Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. ile anlaştı...

Edip Gayrimenkul genel kurul bilgilendirme dökümanı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı. 

Edip Gayrimenkul komite üyelerini seçti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada komite üyelerini seçtiğini belirtti.

Edip Gayrimenkul güreli mali müşavirlik Haberi

Edip Gayrimenkul güreli mali müşavirlik

Edip Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Denetimden Sorumlu Komitesinin görüşü de dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda; 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun ilgili hükümleri gereği şirketimizin 2014 yılı faaliyet dönemindeki denetim görevini yerine getirmek ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, 2014 yılı mali tablolarını denetlemek üzere bağımsız denetim şirketi olarak, "Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş."nin seçilmesine, bağımsız denetleme kuruluşu seçiminin 2014 yılında yapılacak olan Olağan Genel Kurul Toplantısında Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.


Yönetim Kurulumuzun 17.03.2014 tarihli toplantısında,


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23 Ocak 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren II.19.1 sayılı Kar Payı Tebliği'nin 4'üncü maddesinde, kar dağıtım politikasında bulunması gereken hususlar açıklanmıştır. Buna göre şirketimizin mevcut kar dağıtım politikasının, ilgili...