04 / 05 / 2024

edip gayrimenkul yatırımın sermayesi ne kadar

edip gayrimenkul yatırımın sermayesi ne kadar

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş, şirketin 50 milyon TL tutarındaki ödenmiş sermayesini 15 milyon lira arttırarak 65 milyon TL'ye çıkardığını duyurdu...

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Gayrimenkul yatırımında İngiltere fırsatı!

ASRIA STRATEGY Yatırım Danışmanı Asya İlayda Ekinci, İngiltere'de gayrimenkul yatırımının faydaları ve ülkeden gayrimenkul yatırım yapmak için koşulları sıraladı. 

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Zeyden Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Zeyden Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Mutlu tarafından kuruldu.

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akdoğan tarafından kuruldu.

Ubc Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ubc Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Younus Ouda Al-Khafajı, Oday Tarık Abdu Wajdı, Wajeeh Younus O Al-Khafajı ve Yenal Gozi ortaklığında kuruldu.

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile A.A.S.Bakheet, Elfadıl A.A.B ve Hasnaa Zınnı ortaklığında kuruldu.

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Örs Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Örs tarafından kuruldu.

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnora Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekinci tarafından kuruldu.

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 20 milyon 581 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Denizlili tarafından kuruldu.

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Choice Gayrimenkul Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Tuncel tarafından kuruldu.

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca, Çağlar Özyürek ve Hakkı Özkanca ortaklığında kuruldu.

Erginci Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erginci Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erginci ve Sehem Erginci ortaklığında kuruldu.

edip gayrimenkul yatırımın sermayesi ne kadar Haberi

edip gayrimenkul yatırımın sermayesi ne kadar


Edip Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 50.000.000-TL tutarındaki ödenmiş sermayesinin tamamı nakden karşılanmak üzere 15.000.000-TL artırılarak 65.000.000-TL'ye çıkarılmasına ilişkin işlemler tamamlanmış ve yeni sermaye 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle İstanbul Ticaret Sicilinde tescil...