18 / 05 / 2024

edip uğur çay deresi ıslahı

edip uğur çay deresi ıslahı

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Çay Deresi Islahı projesinin 2. Etabının Otel Basri'den geriye doğru olacağını, burada yürüyüş alanları ve bisiklet yolu yapacaklarını kaydetti.

Uğur derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası! Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Uğur derin dondurucularda büyük Eylül ayı indirimi! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siz de Eylül ayına Uğur derin dondurucu ile girin! Son zamanlarda beyaz eşyada artan fiyatlardan sonra herkes uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına girdi. Uğur’da vatandaşların uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına yardımcı olmak için derin dondurucular da kampanyaya gitti. İşte 24 Eylül 2022 fi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel büyük fırsat! Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel indirimli satışlar başladı. Derin dondurucu almak isteyenler derin dondurucu fiyatlarını araştırıyor. Peki Uğur derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uğur Akkuş hapis cezası aldı iddialarına yalanlama!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Ahmet Edip Uğur: 1 metrekare yer aldıysam istifa ederim!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisi hakkında çıkan haberler için “1 metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım'' diye konuştu.

Ahmet Edip Uğur: Bir metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, 1/5000 planı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “1 metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım." dedi.

Ahmet Edip Uğur'dan Küçüksan iddialarına cevap!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Cunda Köprüsü şubat ayında hizmete giriyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Cunda Köprüsü'nün önümüzdeki ay hizmete gireceğini açıkladı.

edip uğur çay deresi ıslahı Haberi

edip uğur çay deresi ıslahı

Başkan Uğur, "Başçeşme'nin oradan yürümeye başlayan vatandaşlarımız burada çayını kahvesini içer, tekrar geriye dönebilir. Çok güzel şeyler olacak" dedi. 

Projenin Bakanlık onayının ardından Aralık ayında ihaleye çıkması bekleniyor. Yapılacak işin proje ile uyum sağlaması için Büyükşehir Belediyesinin peyzaj mimarları DSİ ile ortak bir çalışma yürütecek. 


Çay Deresi Islah projesinin gerçekleşeceği alanda derenin sürekli su kaynağına kavuşturulması için de özel bir çalışma yürütülecek. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, "Bizim dere ıslah projemiz benzerlerinden daha güzel, daha iyi olacak" diyerek çalışmaların en kısa zamanda başlayıp neticelendirilmesi için talimat verirken, DSİ Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi'nin ekiplerine gösterdikleri titiz çabalarından dolayı teşekkür etti. 


Sabah...