27 / 04 / 2024

edirne 2014 projeleri

edirne 2014 projeleri

TRAGEP çerçevesinde bölgede 556 adet projenin uygulanacağının altını çizen Prof. Dr. Eroğlu "Trakya Bölgesini baraj ve göletlerle donatarak sulanabilecek bütün münbit arazilere su götüreceğiz" dedi

Edirne'nin altyapı sorunu devam ediyor!

Edirne’de yaşanan sel baskınları ile ilgili konuşan uzmanlar, “ Alt yapının yenilenmesi de sorunu çözmeyecektir. Çünkü tüm dere yatakları kapatıldı ve üzerlerine ev yapıldı ” dediler.

Hamdi Sedefçi, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini anlattı!

Hamdi Sedefçi öncelikle Karaağaç Yolu Protokol Evi yanında bulanan boş alana yapılan Meriç Nehri kıyısı yaya yürüyüş yolunun devamının geleceğini belirterek, "Edirne'ye yakışır projelerimiz hazır" dedi

Ahmet Günşen: Edirneli çöplüğe mahkum olmayacak!

AK Parti'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Günşen, belediye başkanı seçilmesi halinde, ilk yıl kenti çöpten kurtarma sözü verdi. Günşen, 'Edirneli çöplüğe mahkum olmayacak' dedi...

Edirne TOKİ 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 449 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projeleri için yarın ihaleye çıkıyor. Projelerde toplam 449 konut yer alacak.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Edirne'de kent projeleri üzerinde çalışılıyor!

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Başkanı Orkun Akman, kulüp olarak Edirne'nin tanıtımı, doğanın korunması ve farkındalık yaratma amacıyla 13 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Edirne Selimiye Camisi'nin restorasyonu ihale aşamasında!

Sultan 2. Selim tarafından yaptırılan ve Mimar Sinan'ın, "Ustalık eserim dediği Edirne'deki Selimiye Camisi'nin restorasyon projeleri onaylandı ve ihale aşamasına gelindi.

Edirne'de konut satışları artacak!

Kudret Gayrimenkul sahibi Kudret Uybaş, Edirne'deki konut satışlarını ve projeleri değerlendirdi. Uybaş, bölgede bu yıl konut satışlarının artacağını söyledi.

Edirne Keşan Devlet Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

Edirne Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık, dün yaptığı açıklamada, 2014 yılında temeli atılan yeni Keşan Devlet Hastanesi’nin yüzde 90'ının tamamlandığını ve Keşan’a yeni 3 tane ASM açılacağını belirtti.

Edirne İl Genel Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek kentteki doğal tarihi mirasın korunması, yeni projeler ve hedefleri hakkında sunum yaptı. Gürkan dönüşüm projeleri hakkında da bilgi verdi.

Edirne Karaağaç Köprüsü 29 Ekim'de açılacak!

Edirne İl Genel Meclisinin Mart ayı toplantısında, 2015 yılı Şubat ayı toplantısında komisyona havale edilen 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Toplantıda komisyonun çalışma raporu kabul edildi.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

edirne 2014 projeleri Haberi

edirne 2014 projeleri


TRAGEP çerçevesinde bölgede 556 adet projenin uygulanacağının altını çizen Prof. Dr. 

Eroğlu "Trakya Bölgesini baraj ve göletlerle donatarak sulanabilecek bütün münbit arazilere su götüreceğiz. 2013-2017 yılları arasında 2 milyon 44 bin dekar zirai alanı sulamaya açarak bu bölgede sulanan alan miktarını 4 katına çıkaracağız. Böylece toplam sulanan alan 2 milyon 784 bin dekara yükselecek ve bölgede yılda 557 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak" diye konuştu. 

Bölgedeki bütün yerleşim yerlerinin içmesuyu ihtiyacını menba kalitesinde karşıladıklarını da belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu. ayrıca bölgede toplam 208 adet dere ıslah tesisinin inşa edileceğini ve 94 bin 660 dekar zirai arazi ile 150 yerleşim yerinin taşkınlardan korunacağını söyledi. 


EDİRNE'YE 176 PROJE 

TRAGEP'in iller bazında değerlendirmesini de yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu...