19 / 07 / 2024

Edirne altyapı malzemeleri

Edirne altyapı malzemeleri

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Edirne Halkı'nın su kesintilerinden dolayı mağduriyetlerinin en aza indirmek için, birçok önemli noktadaki vana ve boruları, son sistem malzemelerle yeniliyor.

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ümit Aşgenaz tarafından kuruldu.

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İlhan Bulut tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

Türkiye'den Ruanda'ya en çok inşaat malzemeleri satılıyor!

Türkiye'nin Kigali Büyükelçisi Burcu Çevik, Türkiye'nin Ruanda'ya inşaat malzemeleri, tıbbi ürünler ve tekstil ürünleri sattığını dile getirdi. Çevik Türk iş insanlarının Ruanda'daki altyapı yatırımlarıyla ilgilendiğini belirtti. 

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Toprak Altyapı Yapı Malzemeleri Metal İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aslım tarafından kuruldu.

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Asianexport İnşaat Yapı Ve Altyapı Malzemeleri Su Arıtma Sistemleri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Charyberdı Ahmedov tarafından kuruldu. 

TOKİ Edirne 98 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Uzunköprü İlçesi Mescit Mahallesi 98 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Burç Altyapı İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Altyapı İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi   30 bin TL sermaye ile bugün Eyüb Arihan tarafından kuruldu. 

TOKİ Edirne 137 konut ihalesi yarın!

Edirne İli, Merkez İlçesi, Fırınlarsırtı Arnavutköy Mahalleleri 137 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemile Sak tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Edirne altyapı malzemeleri Haberi

Edirne altyapı malzemeleri

VANALAR DEĞİŞTİ 


Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü,Yıldırım ve Yeni İmaret mahallelerinin su ihtiyacını karşılayan V=2000 metreküp su deposundan Yıldırım V=1500metreküp ve V=500metreküp su depolarını besleyen 0300 isale hattı besleme vanası (DN300 PN16) ekonomik ömrünü yitirdiğinden dolayı, yerine son sistem uzun ömürlü elastomer dil kaplamalı DN300 PN16 vana ile değiştirdi. 



ÖNÜNE ANALİZ CİHAZI YENİLENDİ 


Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nce, İçme Suyu Arıtma Tesisleri'nin İçme ve Kullanma Çıkış Suyu analizlerini online olarak 24 saat sürekli analizlerinin yaparak, standartlara ve yönetmeliklere uygunluğunun takibini yapan analiz cihazları yenilenerek, verifıkasyonlan ve kalibrasyonlan yapılarak devreye alındı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 'nden yapılan açıklamada, yenilenen online analiz cihazları şu şekilde belirtildi: "Bulanıklık: Su içinde çözünmemiş süspansiyon ve koloidal halde bulunan küçük çaplı katı taneciklerden oluşan organik ve...