02 / 05 / 2024

Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 


Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aslım tarafından kuruldu.



Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Aslım tarafından kuruldu.

Sukre Hafriyat Altyapı Yapı Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1.Her türlü hafriyat işlerini yapmak, yaptırmak gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır, kiralar ihale verdiği işletmelere araç satar veya kiraya verir. 2.Yol yüzeylerinin asfaltlanması ve onarımı, kaldırım kasis, bisiklet yolu vb. lerin inşaatı yolların ve benzeri yüzeylerin boya ile işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaret ve levhaları kurulumu gibi yol, tünel vb yerlerdeki yüzey işlerini yapmak. 3.Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımını yapmak ve bunların ithalat-ihracatını gerçekleştirmek. 4.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 5.Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 6.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 7.Yurt içinde ve dışında her nevi kara nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 8.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 9. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 10. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını, kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri, alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi, alınması, ticari isletme rehini akdedilmesi; Şirketin konusu ile ilgili her türlü markaların , ihtira hakları ve beratlarının, ruhsatnamelerin, ustalık haklarının, ticaret unvanlarının, brövelerin alınması , satılması, kiraya alınması, kiraya verilmesi.


Geri Dön