19 / 07 / 2024

Edirne altyapı problemleri

Edirne altyapı problemleri

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Edirne Halkı'nın su kesintilerinden dolayı mağduriyetlerinin en aza indirmek için, birçok önemli noktadaki vana ve boruları, son sistem malzemelerle yeniliyor.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Edirne 98 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Uzunköprü İlçesi Mescit Mahallesi 98 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Edirne 137 konut ihalesi yarın!

Edirne İli, Merkez İlçesi, Fırınlarsırtı Arnavutköy Mahalleleri 137 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Sakarya Ferizli yeni altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehir genelinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. SASKİ, şehrin birçok noktasında içmesuyu ve kanalizasyon hatları, arıtma tesisleri inşa ederken lokal problemleri de hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Edirne İpsala'da asfalt çalışmaları başladı!

Edirne'nin İpsala ilçesinde belediye tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yollar, Karayolları Bölge Şefliği tarafından asfaltlanmaya başladı.

Adıyaman'da altyapı problemleri kökten çözülecek!

30 yıllık altyapısı çökme durumuna gelen Adıyaman’da olası altyapı problemlerini köklü olarak ortadan kaldırmak için milyon TL değerinde bir yatırım projesi hazırlayan Adıyaman Belediyesi ASKİM Müdürlüğü, bu yaz şehir merkezini şantiye alanına çevirecek.

Edirne'de altyapı çalışmaları için referandum yapıldı!

Edirne Belediyesi, gelecek yıl başlatılması planlanan ve zaman zaman yaşamı olumsuz etkilemesi beklenen altyapı çalışmaları için referandum yaptı.

Edirne'de altyapı için referanduma gidilecek!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Meclis toplantısında, gelecek yıl başlanacak altyapı çalışmalarıyla kentin şantiyeye döneceğini anlattı.

Edirne Sulama projesi inşaatı sürüyor!

Trakya Kalkınma Ajansı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Edirne İl Özel İdaresinin katkılarıyla yapılan ’Etkin Sulama Verimli Üretim’ projesi tanıtım programı gerçekleştirildi. ,

TOKİ Edirne İpsala 2. Etap 171 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Edirne ili İpsala ilçesi 2. Etap'ta 171 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Edirne İpsala 2. Etap'ta 171 adet konut yaptıracak!

TOKİ Edirne ili İpsala ilçesi 2. Etap'ta 171 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 10 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Mamak'taki sokaklar bakım bekliyor!

Mamak Cengizhan Mahallesi’nde bazı sokaklarda, geçtiğimiz hafta etkili olan yağışların ardından altyapı problemleri ortaya çıktı.

Edirne altyapı problemleri Haberi

Edirne altyapı problemleri

VANALAR DEĞİŞTİ 


Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü,Yıldırım ve Yeni İmaret mahallelerinin su ihtiyacını karşılayan V=2000 metreküp su deposundan Yıldırım V=1500metreküp ve V=500metreküp su depolarını besleyen 0300 isale hattı besleme vanası (DN300 PN16) ekonomik ömrünü yitirdiğinden dolayı, yerine son sistem uzun ömürlü elastomer dil kaplamalı DN300 PN16 vana ile değiştirdi. 



ÖNÜNE ANALİZ CİHAZI YENİLENDİ 


Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nce, İçme Suyu Arıtma Tesisleri'nin İçme ve Kullanma Çıkış Suyu analizlerini online olarak 24 saat sürekli analizlerinin yaparak, standartlara ve yönetmeliklere uygunluğunun takibini yapan analiz cihazları yenilenerek, verifıkasyonlan ve kalibrasyonlan yapılarak devreye alındı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 'nden yapılan açıklamada, yenilenen online analiz cihazları şu şekilde belirtildi: "Bulanıklık: Su içinde çözünmemiş süspansiyon ve koloidal halde bulunan küçük çaplı katı taneciklerden oluşan organik ve...