19 / 05 / 2024

edirne ev kiracı yaralama

edirne ev kiracı yaralama

Edirne'nin Keşan ilçesinde ev sahibi, kendisini darp eden kiracısını silahla yaraladı.

Duyan bayram ediyor! Devletten milyonlara kira yardımı müjdesi!

Devlet ev kiracılarına 2 bin 300 Türk Lirası taşınma desteği ve aylık 1.150 Türk Lirası kira yardımı yapılacağı müjdesini verdi.

Avrupa'nın ilk yaşanabilir 3 boyutlu baskı evi kiracılarına teslim edildi!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kiracılarına teslim edildi...

Kiracı ve ev sahibi hangi yasal haklara sahip?

Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, oturulan konutun mülkiyet durumunda son yıllarda ciddi bir değişim ortaya çıktı. Hal böyle olunca kiracı ve ev sahibi arasında da hukuki bağlar ve devamında yasal düzenlemeler ortaya çıktı. İşte kiracı ve ev sahibinin hakları...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! O tarihte açıklanacak!

Nisan ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında bulunuyor. Kira sözleşmeleri Nisan'da yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı 5 Nisan Pazartesi günü açıklanacak...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte merak edilen o rakamlar!

Ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki Mart ayında kiraya ne kadar zam gelecek?

Kiracıların yüzde 61'i yaşadıkları bölgeden ev alamayacağını düşünüyor!

Ipsos’un 29 ülkeyi kapsayan araştırmasına Türkiye’den katılım gösterenlerin yüzde 61’i kiracı olarak yaşadıkları bölgeden ev alamayacakları düşüncesine sahip.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yarın belli oluyor!

Mart 2021 kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alıyor. Kira sözleşmeleri Mart 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı yarın belli oluyor.

Ev sahibi kiracısını hangi şartlarda evden çıkarabilir?

Günümüzde ev sahibiyle kiracı arasında yaşanan anlaşmazlıklar oldukça arttı. Kiracı ile kiraya veren arasında bir sorun yaşanmaması için öncelikle kira sözleşmesi yapılması gereklidir. Peki ev sahibi hangi şartlarda evden çıkarabilir?

Kayseri'de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan'ı fatura ödeme meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda öldürdüğü iddia edilen tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük için hapis cezası verildi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yarın açıklanacak!

Şubat 2021 kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konular arasında Kira sözleşmeleri bu ay içerisinde yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı yarın açıklanıyor...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! O ödemelere zam geldi!

Ev sahibi ve kiracıları ilgilen apartman aidat ücretleri pandemiye rağmen artıyor. Aidat ücretleri geçen yıla oranla yüzde 12 arttı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! O tarihte açıklanıyor!

Şubat ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alıyor. Kira sözleşmeleri Şubat ayında yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı 3 Şubat Çarşamba günü açıklanacak.

Edirne'de ev sahibi kiracısını silahla yaraladı!

Edirne'nin Keşan ilçesinde ev sahibi, kendisini darp eden kiracısını silahla yaraladı.

edirne ev kiracı yaralama Haberi

edirne ev kiracı yaralama

Edirne'nin Keşan ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 700 Evler Konutları'nda ev sahibi E.Ü, kendisini darp eden kiracısı B:U'yu silahla vurarak yaraladı.

Milliyet'te yer alan habere göre; E.Ü., konuşmak için evine gittiği kiracısı B.U. tarafından darp edildi. E.Ü., bunun üzerine belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla B.U.'ya ateş açarak, B.U'yu yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan B.U., kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan E.Ü'nün ise emniyetteki işlemleri devam...