28 / 04 / 2024

Kayseri'de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri'de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan'ı fatura ödeme meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda öldürdüğü iddia edilen tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük için hapis cezası verildi.



Kayseri'de ev sahibi Resul Turan'ı (43) fatura ödeme meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük'e (32), 18 yıl hapis cezası verildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; olay, 8 Kasım 2019 tarihinde merkez Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi'nde bulunan apartmanda yaşandı. Resul Turan, üzerine kayıtlı elektrik faturasını ödemediğini iddia ettiği kiracısı Fatih Bölük ile konuşulması için evine gitti. Turan ve Bölük arasında kavga çıktı. Bölük, tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Resul Turan'ı karnından bıçakladı. 2 bıçak darbesiyle yaralanan Turan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Fatih Bölük, çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine götürüldü. 

Kayseri de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, tutuklu sanık Bölük, cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Son sözü sorulan sanık Bölük, beraatini talep etti. Mahkeme heyeti sanığa, 'kasten adam öldürme' suçu nedeniyle müebbet hapis cezasını verdi. Daha sonra cezada 'tahrik' indirimi uygulanmasına karar vererek, hükmü 18 yıla düşürdü ve tutukluluk halinin devamına karar verdi.
 

 

Ev sahibi kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?


Geri Dön