17 / 05 / 2024

Edirne hastane yapımı

Edirne hastane yapımı

Edirne Belediyesi'nin, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında yapmayı planladığı 1,5 kilometrelik yol, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün açtığı dava nedeniyle askıya alındı.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi 22 Mayıs'ta!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi 22 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Edirne Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak!

Edirne'de yapımı devam eden Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü 29 Ekim'de açılacak...

Edirne'de yapım karşılığı sınırlı ayni hak tesisi ihalesi!

Edirne İli Güney Edirne Katı Atık Birliği Başkanlığı tarafından yapım karşılığı sınırlı ayni hak tesis tedilmesi suretiyle işletilmesi işi ihale ediliyor. 

Keşan-Enez karayolunun yapımı TBMM'de konu oldu!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, daha önce 3 kez soru önergesi hazırladığı Keşan-Enez karayolunun yapımını tekrar meclis gündemine taşıdı..

Edirne'de yapılan yatırım miktarı TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2003-2016 yılları arasında Edirne'de yapılan yatırım miktarına ve sağlanan istihdama ilişkin olarak Bakan Eroğlu'na 4 soru sordu..

Keşan-Enez karayolunun yapımı meclis gündeminde!

Keşan-Enez karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Enez’de yol yapım çalışmaları devam ediliyor!

Edirne İl Genel Meclisi’nin Enezli üyeleri Şenol Kılıç ve Erol Açık, İl özel idare tarafından yol şube ekiplerinin, Enez’de yol yapım ve bakım kapsamında çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Kocaeli’de yapımına başlanan hastane inşaatına tepki!

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Edirne hastane yapımı Haberi

Edirne hastane yapımı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yolun yapımı çalışmalarına Edirne Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün 2015 Ekim ayında Belediye'den resmi talepleri,  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nün izni ile başladıklarını, ancak yine aynı Bakanlığa bağlı Edirne'deki Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nün mahkemeye yaptığı itiraz üzerine yolun yapımını durdurmak zorunda kaldıklarını söyledi. Gürkan, bu yolun, D-100 Karayolu'nu rahatlatacak alternatif bir yol olacağını da kaydetti.


Edirne Valiliği 06.10.2015 tarihinde Vali Dursun Ali Şahin'in imzasıyla Edirne Belediyesi'ne bir yazı göndererek, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi arasındaki ulaşımın D-100 karayolundan sağlandığını, bunun da uzun bir mesafe olduğunu belirterek, acilen her iki hastaneyi birbirine daha kısa sürede bağlayacak yeni bir yol planlanmasını istedi. Konunun bir “kamu yararı” olduğu...