15 / 05 / 2024

edirne kapı sultançiftliği tramvayı metroyamı dönüşecek

edirne kapı sultançiftliği tramvayı metroyamı dönüşecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa’da Seçim İrtibat Bürosu açılışını yaptı. Topbaş, “Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattını Vezneciler' e kadar uzanan bir metro hattına çevireceğiz” dedi...

Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi, 786 parsel yanı tescil dışı alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı İBB tarafından askıya çıkarıldı.

Sultançiftliği Gençlik Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Atatürk Orman Çiftliği’ne otopark geliyor!

1937'de Hazine'ye devredilen Atatürk Orman Çiftliği'nde 25 dönümlük boş alan otopark olarak değerlendirilecek. Arazinin otopark olarak kiralanması işi ise ihale edilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Atatürk Orman Çiftliği'nde arazi kaybı iddiası!

Sayıştay'ın 2015 yılı denetim raporuna göre Atatürk Orman Çiftliği arazisinin bazı kuruluşlara metrekaresi 8, 25 ve 30 kuruşa kiraya verildiği ortaya çıktı.

Afyon 38° 30° Çiftliği ile endüstri yapılarına yeni yorum!

Afyon’da tasarlanan 38° 30° Çiftliği'ne yeni bir yorum getiren Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliği ile peynir üretim süreci tıpkı bir müze gibi sergileniyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nde kiralamaya 10 yıl sınırı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü’ne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nin kiralama işlemlerine düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğüne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek. Bu süre sonunda Müdürlükçe yeniden ihaleye çıkılarak söz konusu kiralama işlemi yapılabilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yeni düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Ankara Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Atakule GYO Riva Beylikmandıra Çiftliği değerleme raporu yayınlandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule GYO Riva Beylikmandıra Çiftliği değerleme raporu yayınlandı.

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nden kiralık depo ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan 3.490 metrekarelik alanın depo olarak kiralanması ihalesi işini ihale edecek. Aylık 8 bin 500 TL'den kiralanacak deponun ihalesi 11 Ocak 2017'de gerçekleşecek.

Çekmeköy Sultançiftliği Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Çekmeköy Belediyesi’nin katkılarıyla hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan Sultançiftliği Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı

edirne kapı sultançiftliği tramvayı metroyamı dönüşecek Haberi

edirne kapı sultançiftliği tramvayı metroyamı dönüşecek


Kadir Topbaş, Bayrampaşa’da Seçim İrtibat Bürosu açılışını yaptı. Topbaş, “Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattını Veznecilere kadar uzanan bir metro hattına çevireceğiz” dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa’da Seçim İrtibat Bürosu açılışını yaptı. Topbaş, “Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattını Veznecilere kadar uzanan bir metro hattına çevireceğiz” dedi.


Yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Kadir Topbaş, Bayrampaşa’da Seçim İrtibat Bürosu açarak vatandaşla bir araya geldi. Başkan Topbaş’a Bayrampaşa Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Atilla Aydıner de eşlik etti. Açılış öncesinde seçim otobüsü üzerinden vatandaşa seslenen Bayrampaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Atilla Aydıner, “Büyükşehir Belediye başkanımızın Bayrampaşa’ya yapmış olduğu çok büyük hizmetler var. Bunlar için kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Topbaş ise, “İstanbul’un her...