21 / 05 / 2024

edirne karaağaç kanal projesi

edirne karaağaç kanal projesi

7 bin 800 metrelik Kanal Edirne projesinde, çalışmaların yüzde 90 tamamlandı. Proje yıl sonunda tamamlanacak...

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından asrın projesi olarak lanse edilen Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un 'Kanal İstanbul' açıklamasına ilişkin tepki gösterdi. İmamoğlu, "Birinci sıra depremdir, ne yazık ki artık ikinci sıra kuraklıktır" dedi.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Edirne Lalapaşa'ya 90 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Lalapaşa'da 90 yeni konut inşa edecek.

edirne karaağaç kanal projesi Haberi

edirne karaağaç kanal projesi

Türkiye ile Yunanistan sınırını oluşturan Meriç Nehri üzerine Devlet Su İşleri, (DSİ) tarafından yapımına başlanılan Kanal Edirne projesinde, çalışmaların yüzde 90 tamamlandı. Kanal Edirne 7 bin 800 metre uzunluğunda olacak. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Edirne Valisi Günay Özdemir, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Meriç Nehri taşkınlarının şehri etkilemeden önleneceğini ifade etti. 

"Taşkınları şehri etkilemeden önlemiş olacağız"

Kanal Edirne'nin bu yıl sonu hayata geçirilmesini hedeflediklerini ifade eden Vali Özdemir, "Kanal Edirne'yi, yüzde 90'a yakın bitirdik. Özelikle kanal çalışmaları tamamlandı. 5 tane köprüden 4 tanesi yapıldı. Şu anda 5'inci köprüyü de tamamlamak üzereyiz. Bu Eylül ayı sonunda köprü çalışması tamamlanacak. Bu yıl içinde de, 'Kanal Edirne'yi' hizmete sokmuş olacağız. Kanalın devreye girmesiyle Edirne taşkınlarla ilgili belirli oranda korunmuş olacak. Bu 500 yıllık sel ve...