17 / 05 / 2024

edirne kars arası yol

edirne kars arası yol

Ulaştırma Bakanlığı "Yüksek Hızlı Tren" projesiyle Edirne ile Kars arasını 8 saate indiriyor...

Edirne Belediyesi ticaret imarlı 3 arsa satacak!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 615,59 metrekare ile 1.655 metrekare arasında değişiyor.

Edirne’de 'Riskli yapı' raporu site sakinlerini mahkemeye taşıdı!

Edirne’de' riskli yapı' raporu, alan 4 bloklu siteden 3'ü apartmanda yaşayan vatandaşlar arasında anlaşmazlığa sebep oldu. Konu yargıya taşındı. 

Edirne'de ev kiraları uçtu!

Edirne'de üniversite öğrencileri yüksek konut kiralarına tepkili. Pandemiden önceki ve sonraki fiyatların arasında dev bir fark olduğu belirtiliyor.

Kars'ta arazi kavgası: 1 yaralı!

Kars Kağızman'da amca çocukları arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaralandı...

Kars'ta arazi kavgası: 2 yaralı! 

Kars'ta arazi anlaşmazlığı sebebiyle aralarında husumet bulunan şahıslar arasında silah kavga yaşandı. Kavga sonucu 2 kişi yaralandı.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Halkalı-Kapıkule arası 4 saatten 1 saat 20 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Asya-Avrupa koridorunun ilk parçası olan Halkalı-Kapıkule demiryolu projesiyle ilgili ''Halkalı-Kapıkule (Edirne) arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya; yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya düşecek'' dedi.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü, 5 yaralı!

Kars Digor'da 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Kars'ta arazi kavgası: 1 ölü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaralanan kadın yaşamını yitirdi.

Kars'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

'Sevda Çeşmesi' yıkıldı! Edirne ikiye bölündü!

Edirne'de 2009'da bölgenin en işlek caddesine konulan 'Sevda Çeşmesi' heykelinin belediye ekipleri tarafından yıkımının gerçekleşmesi vatandaşlar arasında tartışmalara neden oldu.

Kars’ta iki aile arasında arazi kavgası: 10 yaralı!

Kars'ın Selim ilçesinde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Kars'taki arazi kavgasında 6 kişi öldü!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde iki aile arasında çıkan arazi kavgasında ölen 6 kişi için Çamyazı köyünde cenaze töreni düzenlendi.

edirne kars arası yol Haberi

edirne kars arası yol
Ulaştırma Bakanlığı "Yüksek Hızlı Tren" projesiyle Edirne ile Kars arasını 8 saate indiriyor. Normal şartlarda 1,5 günden gidilebilen yolu 8 saate indirecek olan Bakanlık'ın doğu illerinde yaptığı çalışmalar devam edecek. 10 içerisinde doğu illeri yüksek hızlı tren ağlarıyla...