04 / 05 / 2024

edirne meriç ve tuna nehri taşkın alarmı

edirne meriç ve tuna nehri taşkın alarmı

Son günlerde Edirne ve çevresinde yağan yağmurla birlikte nehir debileri de yükseldi. Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde yükselen nehirlerdeki su seviyesini anbean takip ediyor...

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

SON DAKİKA: Yağlık ayçiçeği üreticilerine destek tutarı artırıldı: Resmi Gazete'de yayımlandı!

Tarımsal destekleme ödemeleri çerçevesinde Trakya'daki Meriç ve Kuzey Marmara havzalarında yetiştirilen yağlık ayçiçeği için üreticilere ödenecek tutar kilogram başına artırıldı. Peki  yağlık ayçiçeği için kilogram başına ne kadar destek verilecek? 

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

TOKİ’den Edirne Meriç’e 100 sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Meriç projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Meriç 2022 sosyal konut projesi...

Ayçiçeği alım fiyatları arttı mı? İşte 5 Tarım Borsası’nın 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Ayçiçeği alım fiyatları 12 lira olarak açıklandı. Ancak 15-16 lira arası beklentide olan çiftçi durumdan mutsuz. Peki borsalarda alım fiyatı ne kadar? Ayçiçeği alım fiyatı arttı mı? İşte Bandırma, Çorum, Edirne, Sungurlu ve Uzunköprü ticaret borsalarının  19 Eylül 2022 ayçiçeği alım fiyatları.

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Büyük Edirne Öğrenci Yurdu İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aslan Ali Baş ve Metin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Buğday fiyatları bayram öncesi kaç lira oldu? TMO, Edirne, Konya ve Polatlı Ticaret Borsası 7 Temmuz 2022 fiyat listesi

TMO'nun geçen hafta buğdayda 400 TL, arpada 200 TL fiyat yükseltildiğini duyurmasının ardından milyonlarca çiftçi son dakika buğday fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 7 Temmuz 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi...

Meriç Köyatası "dolar düşmeyecek" dedi ve nedenini böyle açıkladı

Ekonomist Meriç Köyatası, doların gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve doların düşmeyeceğini söyledi.

edirne meriç ve tuna nehri taşkın alarmı Haberi

edirne meriç ve tuna nehri taşkın alarmı


Edirne’de, Meriç ve Tunca nehirlerinin üzerinde bulunan Akım Gözlem İstasyonu (AGİ) ve erken uyarı istasyonları taşkın alarmı verdi.


Son günlerde Edirne ve çevresinde yağan yağmurla birlikte nehir debileri de yükseldi. Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde yükselen nehirlerdeki su seviyesini anbean takip ediyor. DSİ 11. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümlere göre elde edilen nehir debilerinin normal seviyenin üzerine çıktığı bildirildi.


Taşkın konusunda Edirne Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Edirne ve ilçelerinde belediye hoparlöründen uyarılar yapıldı. Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "DSİ 11.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümlere göre elde edilen nehir debileri normal seviyenin üzerine çıkmış bulunmaktadır. Meriç Nehri güzergahında ve taşkın etkisinde kalan yerleşim birimlerinin herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbirli olmaları ilan olunur" denildi.



Ordu...