21 / 05 / 2024

edirne turizm master planı nedir

edirne turizm master planı nedir

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan önümüzdeki süreçte Edirne için master planı hazırlamak istediklerini belirtirken, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Edirne için Türkçe-İngilizce prestij kitabı hazırladıklarını söyledi...

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Belediyeden konut, ticaret ve turizm imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret, turizm ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Edirne Belediyesi'nden ticaret, turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez Kocasinan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Edirne Belediyesi sağlık, ticaret ve turizm imarlı 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez ilçesi, Barutluk Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master 34 Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Abdulrahman tarafından kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Abolfazlıkarızı ve Mılad Hematı ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Turizm Yatırımcıları Forumu İstanbul’da başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dünyada en büyük ilk 6 turizm arasına girdiğini vurgulayarak, "Dünyada en çok ziyaret edilen ilk 100 şehir içinde, ülkemizden 4 şehir (İstanbul, Antalya, Muğla ve Edirne) bulunuyor." dedi.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

edirne turizm master planı nedir Haberi

edirne turizm master planı nedir


Edirne Valisi Hasan Duruer, "İstanbul'un keşmekeşliğinden uzaklaşmak isteyen insanlar huzuru Edirne'de bulabilir" dedi. 


Duruer, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğine (TÜRSAB) bağlı acentelerle bir restoranda düzenlenen toplantıda, Edirne'nin tarihi, kültürel zenginliklerini anlattı. 


Kentte, üç medeniyetin, ülkenin ve nehrin buluştuğunu belirten Duruer, "Edirne sakin şehir, keyifli bir şehir. Bu kentte zaman size kalır. En uzak yerine 15 dakikada ulaşılır. İstanbul'un keşmekeşliğinden uzaklaşmak isteyen insanlar, huzuru Edirne'de bulabilir. Edirne'nin bir şansı da, yapılaşma kenti boğmamıştır. Tarihi eserler büyük ölçüde korunmuştur" diye konuştu. 


Duruer, güzelliklerinin yanında kentteki "arabeskliğin" rahatsız edici olduğunun inkar edilemeyeceğini vurguladı. 


"Tabelasından, kaldırımına, elektrik direklerine kadar her şey bizi rahatsız ediyor" diyen Duruer, çalışmaları yapmak için gerekli irade eksikliğini, yeni belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşlarıyla tamamladıklarını dile getirdi. 


"Edirne bir hazine" 


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan...