06 / 05 / 2024

Edirne Turizm meslek lisesi ihalesi

Edirne Turizm meslek lisesi ihalesi

TOKİ Edirne Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesini 14 Temmuz'da yapacak.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Edirne Belediyesi ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 1 Ağustos'ta!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 93 milyon 390 bin TL olarak belirlendi.

Belediyeden konut, ticaret ve turizm imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret, turizm ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Edirne Belediyesi'nden ticaret, turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez Kocasinan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

Edirne Belediyesi sağlık, ticaret ve turizm imarlı 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez ilçesi, Barutluk Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Turizm Yatırımcıları Forumu İstanbul’da başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dünyada en büyük ilk 6 turizm arasına girdiğini vurgulayarak, "Dünyada en çok ziyaret edilen ilk 100 şehir içinde, ülkemizden 4 şehir (İstanbul, Antalya, Muğla ve Edirne) bulunuyor." dedi.

Bursalılar turizm imar düzenlemesi bekliyor!

Bursa Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası 7. meslek komitesi adına Muhammet Ali Varlı Orhangazi’de turizm konulu sunum düzenledi. Varlı, ''Bursa Büyükşehir Belediyesinden “turizm imar ” düzenlemesi bekliyoruz'' diye konuştu.

Turizm öğrencilerine okul olacak otel sayısı artıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm meslek lisesi öğrencilerinin eğitimlerine devam edeceği 3 partner otelle daha protokol imzalandı.

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Edirne Turizm meslek lisesi ihalesi Haberi

Edirne Turizm meslek lisesi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Edirne Merkez Arnavutköy Mevkii TOKİ Mahallesi 12 Derslikli Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.



1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040-2124700316 h

c) Elektronik Posta Adresi: ttps://ekap.kik.gov.tr/EKAP/



2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı:Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Ter Adet 12 Derslikli Lise, 180 Öğrencilik Pansiyon, Bekçi Kulübesi, Trafo İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi


b) Yapılacağı yer: Halkalı - Küçükçekmece - İstanbul 

c) İşe başlama tarihi: EdirneSözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer...