14 / 05 / 2024

Edirne\'de satılık mağaza

Edirne\'de satılık mağaza

Edine Merkez'de yer alan ve 3.derece arkeolojik ve kentsel sit alanı içerisine dahil olan iki katlı bina 1 milyon 725 bin TL'ye satılacak. Satış, 13 Temmuz Cuma ve 23 Temmuz Pazartesi günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

İl Özel İdare'den Edirne'de satılık gayrimenkul!

Edirne İl Özel İdaresi, Edirne İpsala'da yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerini satışa çıkardı. İpsala Bayrambey'de yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerinin muhammen bedeli 61 milyon 432 bin 500 TL olarak belirtildi.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Edirne\'de satılık mağaza Haberi

Edirne\'de satılık mağaza
İlan şöyle;



T.C. EDİRNE (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2012/23 Satış Taşınmazın:


Tapu Kaydı:


EDİRNE ili, MERKEZ ilçesi, Yahşifakih mahalle tapu sayfa: 226, cilt 2 ada 76 parsel: 5'te 124.00 M2. Miktarında, Kargir Mağaza olarak kayıtlı 3.derece arkeolojik ve kentsel sit alanında kalan taşınmaz, özellikleri:


Taşınmaz şehir merkezinde, tarihi Alipaşa çarşısının alt kapı çıkışında, üzerinde Tesçilli Sivil Mimarlık Örneği netiliginde, 124 M2. Taban alan üzerine kurulu zemin kat 124 M2. 1 kat'ı 96M2. olan Ön cephesi tamamen camekan, asma tavanlı, iki katlı bina (Mağaza bulunmaktadır.)


Taşınmaz için Vakıflar Genel Müdürlüğünün 30.01.1997 tarih ve 222 sayılı yazıları ile İstimlak şerhi vardır.


İmar Durumu:


Taşınmaz şehir imar planında Sit Bölgesi içinde kentsel tasarım alanında, bitişik nizam 3 katlı ticaret alanında kalmaktadır.


1.Satış Günü: 13/07/2012

2.Satış Günü: 23/07/2012...