07 / 07 / 2024

Edirnekapı Okmeydanı istikameti

Edirnekapı Okmeydanı istikameti

Haliç Köprüsü'nün Okmeydanı-Edirnekapı istikametinde orta yolda yapılan bakım çalışmaları dün tamamlandı. Edirnekapı - Okmeydanı istikametindeki orta şerit bakım için bugün sabaha karşı saat 01.00'den itibaren trafiğe kapatıldı

Okmeydanı'nda riskli alan imar planlarına itiraz!

Okmeydanı Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği, Okmeydanı Tarihi Sit Alanları Koruma Amaçlı Etkileşim Geçiş Sahasına ilişkin onaylanan imar planına dün itiraz etti.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm süreci hızlandı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Piripaşa İlköğretim Okulu’nu ziyareti sırasında “Yeni Okmeydanı için adım adım yürüyoruz. Dönüşüm tamamlandığında Okmeydanı herkesin yaşamak isteyeceği bir semt olacak.“ diye konuştu.

Edirnekapı-Yedikule'deki surlar restore edilecek!

Edirnekapı-Yedikule arasındaki surlar için yıkım çanları çalıyor. Sosyal medyada tartışılan ve‘Yıkılması mı bekleniyor?’ denilerek tepkilere neden olan surlar için İBB, restorasyon projesi hazırladığını belirtti.

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi kültür tesisi olacak!

Tarihi Okmeydanı Baruthanesi'nde restorasyon çalışmaları başladı. Ruhsatı Beyoğlu Belediyesi’nde olan yapı kültür tesisi olacak!

Okmeydanı kentsel dönüşümüne yoğun ilgi!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili sorularını yanıtlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili hey şey en başta planladığımız gibi ilerliyor.” ifadesinde bulundu.

Okmeydanı İstanbul’un en nadide muhitlerinden birisi olacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Alucralıların düzenlediği birlik ve beraberlik gecesine katıldı.Demircan, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm için startı verdiklerini belirtti.

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaşıldı!

Okmeydanı projesinde KİPTAŞ'la anlaştıklarını, yakında detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yeni yılda Beyoğlu'nda da büyük dönüşümün yaşanacağını ifade etti.

Okmeydanı’nda dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Projesi’nin bölgeye katma değer katacağını belirterek, “Ada ada insanlarla karşılıklı anlaşma aşamasındayız. İlk adamızı birkaç ay içinde bitirsek, 2 sene sonra projenin ilk bölümünü bitirmiş oluruz” dedi.

Okmeydanı Eğitim Hastanesi'nin Çocuk Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde revize edilen Çocuk Acil ile yeni Çocuk Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı.

Okmeydanı Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binası kaydı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarının çökmesi nedeniyle kayma meydana geldi.

Okmeydanı Hastanesi'nin istinat duvarı çöktü!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarı çöktü. Çökmenin ardından klinik binasında kayma meydana geldi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Planının bölgeye etkileri mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Planının bölgeye etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Planı meclise konu oldu!

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'un Okmeydanı ilçesindeki Kentsel Dönüşüm Planının bölgeye etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. İşte meclise taşınan soru önergeleri..

Edirnekapı Okmeydanı istikameti Haberi

Edirnekapı Okmeydanı istikameti

İstanbul'da Haliç Köprüsü'nde başlayan çalışmalar sürüyor. Haliç Köprüsü'nün Okmeydanı-Edirnekapı istikametinde orta yolda yapılan bakım çalışmaları, dün tamamlanarak trafiğe açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 2. etap çalışmanın yapıldığı köprüde, kuzey yol çalışmasının tamamlanadığı, hemen ardından güney yol çalışmasının başlayacağı belirtildi. Çalışmaları tamamlanan orta köprünün bugün saat 07.00'den itibaren trafiğe açılacağı ifade edildi. Açıklamada, aynı çalışmanın devamı ve 3. etabı olan Edirnekapı-Okmeydanı istikametinde köprünün orta şeridinin bakım için bugün sabaha saat 01.00'dan itibaren trafiğe kapatıldığı bilgisine yer verildi.


ESKİ GALATA'YI KULLANIN


Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, trafiğin Edirnekapı-Okmeydanı yönünde güneydeki ek köprüden 2 şerit olarak sağlanacağını, sürücülerin alternatif olarak Eski Galata Köprüsü'nü de kullanabileceğini belirtti. Açıklamada, ayrıca, 'Haliç Köprüsü'nde Okmeydanı-Edirnekapı yönünde çalışmalar tamamlanmış olup, Edirnekapı-Okmeydanı yönünde çalışmalara başlanıp devam edilecektir' denildi.

Yeni...