03 / 05 / 2024

ediz inşaat beylerbeyi

ediz inşaat beylerbeyi

Ediz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Karagülle, bugüne kadar yaptıklan projelerin sektörde kendilerine farklı bir yer edindirdiğini belirterek, Beylerbeyi bölgesinde yeni başlayacakları projede 3 bine yakın daire yapmayı planladıklarını söyledi

Ediz İnşaat İshaliye'de bin adet fidan dikti!

Gaziantep inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Ediz İnşaat, örnek bir davranış sergileyerek islahiye ilçesinde bulunan ağaçlandırma alanına bin adet fidan dikimi gerçekleştirerek doğaya katkıda bulundu.

Küçüksu Atıksu Tüneli inşaatı bu yıl tamamlanacak!

İstanbul Boğazı'na deşarj edilen atık suları toplamak ve Küçüksu Atıksu Ön Arıtma Tesisi'ne ulaştırmak amacıyla yürütülen Beylerbeyi Küçüksu Atıksu Tüneli ikmal inşaatında en zor aşama olan tünelin delinmesi bugün tamamlanıyor.

Gaziantep Arena Stadyumu inşaatında kalorifer kazanı patladı!

Beylerbeyi bölgesinde yapımı devam eden Gaziantep Stadyumu'nun inşaatında çalışan işçilerin bulunduğu prefabrik evlerin içinde patlama meydana geldi. Ortalığın savaş alanına döndüğü patlamada, ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü inşaat yapım işi ihale edecek!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi'nde inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 18 Mart 2014 tarihinde saat 14:00'te Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek...

Ediz İnşaat, Gaziantep Beylerbeyi'nde 3 bin konutluk proje hayata geçiyor!

Ediz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Karagülle, bugüne kadar yaptıklan projelerin sektörde kendilerine farklı bir yer edindirdiğini belirterek, Beylerbeyi bölgesinde yeni başlayacakları projede 3 bine yakın daire yapmayı planladıklarını söyledi

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

ediz inşaat beylerbeyi Haberi

ediz inşaat beylerbeyi

Bugüne kadar 4 bine yakın daire yaparak sektörün öncüleri arasında yer alan Ediz İnşaat, yeni projeleriyle dikkat çekiyor. Farklı bölgelerde 4 bin civarında daire yapan sektörün öncü firmalarından Ediz İnşaat, Ediz City ve Şireci Plaza ile yine adından söz ettiriyor. Ediz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Karagülle, bugüne kadar yaptıkları projelerin sektörde kendilerine farklı bir yer edindirdiğini belirterek, Beylerbeyi bölgesinde yeni başlayacakları projede 3 bine yakın daire yapmayı planladıklarını söyledi. 


DUYARLI BİNA SİSTEMİ VAR 


31 bin metrekare alan üzerinde 21 bin metrekarenin yeşil alana ayrılacağı ve 608 dairelik Ediz City projesinde 6 farklı büyüklükte daireler yaptıklarını söyleyen Karagülle, "Ediz City, şehrin merkezinde, kültür-sanat, yeme-içme ve eğlenceyi en başta kendi sakinleriyle hareketlendirecek, çevreye duyarlı bina sistemine sahip bir yapı" dedi. 

Şireci Plaza hakkında...