29 / 04 / 2024

ediz karagülle

ediz karagülle

Ediz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Karagülle, bugüne kadar yaptıklan projelerin sektörde kendilerine farklı bir yer edindirdiğini belirterek, Beylerbeyi bölgesinde yeni başlayacakları projede 3 bine yakın daire yapmayı planladıklarını söyledi

Ediz Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ediz Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Şube Temsilciliği'ndeki Ediz Karagülle ile 6 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de Yeşilköy, EGS Blokları'nda kuruldu

Ediz Karagülle:Gaziantep'in öncü şehir olmasını hedefliyoruz!

Gaziantep'te 15 projeyi hayata geçiren Ediz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Karagüllehedeflerinin büyük olduğunu belirtti

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Koçyiğit ve Furkan Karagülle ortaklığında kuruldu.

Çölleşme tehlikesi kapımızda! 32 yılda 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazisi kaybettik!

Küresel iklim krizi, kentleşme ve bilinçsiz kullanım nedeniyle tarım arazilerimiz hızla azalırken, çölleşme tehlikesi de giderek artıyor. Son 32 yıl içerisinde 4 milyon hektar, yani yaklaşık 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazimizi kaybettik.

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöl Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Karagöl tarafından kuruldu.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Bunu yapan ev sahibi yandı! Hülle ile satış nedir? Hülle ile satış cezası ne?

Yasal oranın üstünde zam yapma, ara zam isteme, gibi yasa dışı talepleri reddedilen fırsatçı ev sahiplerinin son metodu ise tanıdığına evini satma yani hülle ile satış yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu işler bu kadar kolay değil. Bunu yapan ev sahibi yandı...

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Karagülle Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Gülle Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülle Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Gülle tarafından kuruldu.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Karagülle ve Reza Saraei ortaklığında kuruldu.

ediz karagülle Haberi

ediz karagülle

Bugüne kadar 4 bine yakın daire yaparak sektörün öncüleri arasında yer alan Ediz İnşaat, yeni projeleriyle dikkat çekiyor. Farklı bölgelerde 4 bin civarında daire yapan sektörün öncü firmalarından Ediz İnşaat, Ediz City ve Şireci Plaza ile yine adından söz ettiriyor. Ediz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Karagülle, bugüne kadar yaptıkları projelerin sektörde kendilerine farklı bir yer edindirdiğini belirterek, Beylerbeyi bölgesinde yeni başlayacakları projede 3 bine yakın daire yapmayı planladıklarını söyledi. 


DUYARLI BİNA SİSTEMİ VAR 


31 bin metrekare alan üzerinde 21 bin metrekarenin yeşil alana ayrılacağı ve 608 dairelik Ediz City projesinde 6 farklı büyüklükte daireler yaptıklarını söyleyen Karagülle, "Ediz City, şehrin merkezinde, kültür-sanat, yeme-içme ve eğlenceyi en başta kendi sakinleriyle hareketlendirecek, çevreye duyarlı bina sistemine sahip bir yapı" dedi. 

Şireci Plaza hakkında...