12 / 05 / 2024

Edra Serisi modelleri

Edra Serisi modelleri

Ahşabın verdiği doğallığı ve pozitif enerjiyi Edra Serisi ile evlerinize taşımaya ne dersiniz? Edra’nın dinginlik sağlayan ahşap dokusu ile daha sıcak ve samimi bir ortam elde edebilir, evinizde çok daha şık ve özel bir görünüm sağlayabilirsiniz.

 Mercedes Ekim 2023 fiyat listesi: A, B, C ve E Serisi modelleri ne kadar oldu?

Alman otomotiv üreticisi Mercedes-Benz, her yıl olduğu gibi Ekim ayında güncel fiyat listesini yayınladı. Bu fiyat güncellemesi, Mercedes'in A, B, C ve E serisi modellerini içeriyor. İşte Mercedes'in Ekim 2023 güncel fiyat listesi ve bazı önemli modellerin fiyatları...

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

BMW 5 serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW 5 serisi kaç lira? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

BMW 5 serisi farklı modelleri, yüksek teknolojileri ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Peki BMW 5 serisi fiyatları kaç lira? En uygun BMW 5 serisi ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mercedes S-Serisi 30 Mart 2022 Fiyat listesi!

Modern ve lüks bir sedan satın almak istiyorsanız Mercedes S-Serisi modelleri tam size göre. Peki Mercedes S 400d modelinin fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? Sorularının cevabı haberimizde...

Edra Serisi ise ahşabın pozitif enerjisi evlerinizde!

Ahşabın verdiği doğallığı ve pozitif enerjiyi Edra Serisi ile evlerinize taşımaya ne dersiniz? Edra’nın dinginlik sağlayan ahşap dokusu ile daha sıcak ve samimi bir ortam elde edebilir, evinizde çok daha şık ve özel bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

VİKO'dan ULTIMA Serisi!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan VİKO, Thea ailesinin en gözde üyesi ULTIMA Serisi ile yaşam alanlarını İtalyan tarzı şıklıkla tanıştırıyor.

TSMD Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisi başlıyor. Panelin birincisi “Eğitim Yapıları” teması ile 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

GoldMaster'dan züccaciyede yeni İstanbul Serisi!

Türkiye’nin öncü markası GoldMaster, dünyanın en güzel şehirlerinden İstanbul’un estetiğine yakışan tasarıma sahip, züccaciye grubundaki yeni koleksiyonu İstanbul Serisi ile sofralara bu özel şehrin yaşanmışlığını getiriyor.

Çeşme Edra Evleri fiyatları!

Çeşme Edra Evleri fiyatları villaların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 8 adet müstakil villadan meydana gelen projede dolar kuru 2.5 olarak sabitlendi.

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim!

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim için 0232 882 33 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor.

İtalyan ISVEA Sott’Aqua Serisi ile huzuru banyoya taşıyor!

İtalyan ISVEA, ilhamını doğadan ve sudan aldığı Sott’Aqua Serisi ile su altı dünyasının gizemini ve huzurunu banyolara taşıyor. "Doğaya Dönüş" temalı seride, Soffice ve Marino olmak üzere her zevke hitap edecek iki farklı seçenek bulunuyor.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Edra Serisi modelleri Haberi

Edra Serisi modelleri

‘Doğaya dönüş’ ve ‘doğal temalı’ iç dekorasyonun son zamanlarda oldukça popüler olmasından yola çıkan Yurtbay Seramik, şehir hayatı karmaşası ve yoğunluğundan uzak, özlenen doğal etkiyi Edra Serisi ile evlerde hissettiriyor. Minimalist ve ekolojik bir tarzı beraberinde getiren Edra, 60 x 60 ebatında mat bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. İç ve dış mekanda kullanılabilen Edra, zemin ve duvarda tercih edilebiliyor.  


Edra ile oluşturulan mekânlarda daha doğal ve sade eşyalar tercih etmeniz ise dekorasyonda bütünlük yaratmanızı sağlıyor....