04 / 05 / 2024

Edremit Belediyesi sahil

Edremit Belediyesi sahil

Edremit Belediyesi tarafından yaklaşan yaz sezonu öncesinde sahil şeridinde geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yaklaşık 35 kilometrelik sahil şeridinde bakım, temizlik ve gerekli düzenlemeler yapılarak yaz sezonu öncesinde hazır hale getirilecek.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

Edremit Belediyesi'nden satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

O ilde 9 adet arsa satılıyor! Konut imarlı arsa alma fırsatını kaçırmayın! 

Balıkesir Edremit Belediyesi, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri tek tek açıklandı. 

Edremit Belediyesi arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Süphan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi imarlı 2 arsa satacak! 

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesinde yer alan iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar turizm tesis alanı imarlı.

O belediye rekor sayıda personel alacak! Şoför, garson, beden işçisi, yol ustası, temizlik görevlisi...

Balıkesir Edremit Belediyesi farklı departmanlarda istihdam edilmek üzere tamı tamına 127 personel alımı yapacağını duyurdu. Açılan kadrolar ve başvuru detayları beli olurken, son başvuru tarihi de paylaşıldı. İşte personel alımına ilişkin merak edilen ayrıntılar...

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Edremit Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Edremit Belediyesi sahil Haberi

Edremit Belediyesi sahil

Edremit Belediyesi tarafından yaklaşan yaz sezonu öncesinde sahil şeridinde geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yaklaşık 35 kilometrelik sahil şeridinde bakım, temizlik ve gerekli düzenlemeler yapılarak yaz sezonu öncesinde hazır hale getirilecek.

Edremit Belediyesi tarafından yaklaşan yaz sezonu öncesinde sahil şeridinde geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Turizm sezonunda binlerce kişinin akın ettiği Narlı Mahallesi’nde Mıhlı Çayı sınırından başlayarak Zeytinli Mahallesi Dalyan mevkiine kadar uzanan yaklaşık 35 kilometrelik sahil şeridinde ekipler tarafından genel temizlik faaliyetlerinin yanı sıra iş makineleri ile sahiller düzenlenip, kumlar elenip gerekli bakım ve onarımlarda yerine getirilecek. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in yapılan planlama ve belirlenen programa göre çalışmalara başlandığını belirterek, “Edremit’li hemşerilerimizin ve tatil için ilçemize gelecek konukların, rahat ve huzurlu bir ortamda sahillerden daha rahat faydalanabilmeleri...