27 / 04 / 2024

edremit körfez konut fiyatları

edremit körfez konut fiyatları

Bölgede hizmet veren gayrimenkul danışmanları, İstanbul ve Ankara’da yaşayanların yaz aylarını geçirmek üzere yoğun şekilde Edremit Körfezi çevresinde yazlık satın aldığını belirtti.

Edremit Körfezi'nde daireler 1 milyon TL'ye satılıyor!

Edremit Körfezi'nde bulunan eski Rum köyü Adatepe'de arsasıyla yıkık bir ev, manzarasına göre 1 milyon liraya varan fiyatlardan satılıyor...

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 520 yeni konut müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez projesinde 520 adet konut yer alacak. Söz konusu projenin ihalesi 27 Eylül tarihinde yapılacak.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! Körfez'e tam 564 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli projesinin ihalesini 29 Eylül'de gerçekleştirecek. Körfez projesinde 564 konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor... İşte TOK Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 446 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için tarih belli oldu! 530 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihale tarihini açıkladı. 

Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu resmen aldı! 

Körfez GYO, Tuzla arsası kapsamında Emlak Konut GYO lehine 10 milyon 313 bin 365,86 TL ipotek tesis edildiğini açıkladı. Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu aldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kocaeli Körfez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Körfez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Körfez 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli Körfez'e millet bahçesi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kocaeli Körfez Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Körfez'de 1500 konutun inşaatı için düğmeye bastı!

TOKİ, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 1500 konut inşa etmek için çalışmalara başladı. Kısa süre önce kuruma yer teslimi yapıldı. 

Körfez GYO'dan 2. çeyrekte 2 milyon TL'lik konut satışı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2021 yılı 2. Çeyreğine ilişkin sorumluluk beyanı, finansal rapor ve faaliyet raporunu yayınladı. 

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

edremit körfez konut fiyatları Haberi

edremit körfez konut fiyatları

Başkentlilerin yaz aylarında kısa dönem tatiller ve ikinci konut edinerek yılın yarısını geçirdiği Edremit Körfezi’ndeki tesisler, Kurban Bayramı tatilinde tamamen doldu. 30 bine yakın yatak kapasitesi ile 130 bin civarında yazlığa ev sahipliği yapan, 117 kilometre sahil şeridi bulunan Edremit Körfezi, 10 günlük Kurban Bayramı tatilinde hareketli bir dönem yaşadı. Körfezde sıralanan Altınoluk, Güre, Akçay, Zeytinli, Ören ve Pelitköy Sahil bölgelerinde yer alan tesisler ile yazlıkların büyük bölümü tatil dönemini dolu geçirdi. Bölgede yazlık konut edinen Ankaralılar, 10 günlük tatil için körfeze göç ederken kısa süreli konaklamak isteyenler de otel ve pansiyonları doldurdu. Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği (EKTİD) Başkanı Yahya Yavuz, bayram süresince tüm turistik tesislerin yüzde 100 dolu olduğunu söyledi. Yavuz şöyle konuştu:


ANKARALI İKİNCİ KONUT EDİNİYOR

Bölgede hizmet...