30 / 04 / 2024

edremit körfezi 3. yat limanı

edremit körfezi 3. yat limanı

Balıkesir Edremit Körfezi'nde inşasına 6 ay önce başlanan Güre Balıkçı Barınağı, yat limanı olarak da hizmet verebilecek...

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! İzmir Körfezi’nde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgilerine göre, İzmir Körfezi’nde deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde yaşanan deprem, saat 1.25’te, yerin 7.03 km derinliğinde ve 3,3 şiddetinde yaşandı.

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Gemlik Körfezi'ndeki 3.5'lik deprem bir haberci! Marmara'da hazırlıklar hızlanmalı! 

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Cuma günü Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem büyük İstanbul depreminin habercisi mi? İşte o açıklamalar...

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilecek!

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzasına açılan taslak protokol kapsamında, okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilmesi ve işletilebilmesi yer alıyor.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Körfezkent 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Körfezkent 3. Etap projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

İzmir depremi Edremit Körfezi'nde DASK talebini artırdı!

Edremit Körfezi'nde, 30 Ekim tarihinde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Doğal Afet Sigortası (DASK) talebinde de artış görüldü.

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros Körfezi'ne yapılacak limana tepki!

BOTAŞ’ın Saros Körfezi’ne yapmak istediği FSRU (yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi) doğal gaz limanı çevrecilerin tepkilerine sebep oldu. CHP, BOTAŞ’ın projesini Meclis’e taşıdı.

edremit körfezi 3. yat limanı Haberi

edremit körfezi 3. yat limanı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşasına 6 ay önce başlanan Balıkesir Edremit Körfezi'ndeki Güre Balıkçı Barınağı yat limanı olarakta hizmet verecek. Liman, 200 adet tekneye ev sahipliği...