06 / 05 / 2024

edremit Kurubaş Mahallesi Cami

edremit Kurubaş Mahallesi Cami

Van merkez Edremit ilçesi Kurubaş Mahallesi’nde yapımına başlanan ve 2 minareli olarak tasarlanan bin kişilik camii hızla yükselirken, camii yaptırma derneği üyeleri hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Edremit Belediyesi 4 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Van Edremit Millet Bahçesi 21 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Van İli, Edremit İlçesi, Erdemkent Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Edremit'teki zeytinlik alan 35 yıllığına 26.3 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Vakıf Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde bulunan zeytinlik alanını 35 yıllığına 26 milyon 344 bin TL'ye kiraya veriyor.

Balıkesir Edremit'te zeytinlikler imara açılıyor iddiasına belediyeden yanıt!

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Edremit'te 23.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Edremit Belediye Başkanlığı, Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 23 milyon 96 bin 478 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Edremit İcra Dairesi, Camivasat Mahallesi'nde bulunan 4 bin 296 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir Edremit'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 8 Ağustos'ta!

Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'ndeki taşınmaz üzerinde yaklaşık yüzde 70 oranında bitmiş bulunan turizm tesisi inşaatının tamamlanması ve kiraya verilmesi işi ihale ediliyor...

edremit Kurubaş Mahallesi Cami Haberi

edremit Kurubaş Mahallesi Cami

Yapımına geçen yıl başlanan ve Van’ın sayılı camileri arasına girecek Kurubaş Mahallesi Camii’nin kaba inşaatı sürüyor. Şuana kadar 400 bin lira harcanan camide kubbelerin inşaatı başlarken, cami yaptırma derneği caminin biran önce tamamlanması için destek istiyor. Kendi imkanları çerçevesinde topladıkları paralarla inşaatı sürdürdüklerini belirten dernek üyeleri, "Camimiz 3 katlı bir cami olacak. Kurubaş’ın en güzel yerine inşaatı yaptık. Çift minareli camimizi gelecek yıla kadar tamamlamak istiyoruz. Camimizde bin kişi aynı anda namaz kılabilecek. Camimizi bir an önce tamamlamak için maddi desteğe ihtiyacımız var"...