13 / 05 / 2024

edremit zeytinlik imar

edremit zeytinlik imar

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı.

Bakırköy Zeytinlik Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi Zeytinlik Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Edremit'te zeytinlik AVM oluyor!

Balıkesir'in en can alıcı yerlerinden biri olan Edremit körfezinde ki zeytin ağaçları kesilerek yerine AVM inşa ediliyor.

Edremit'teki zeytinlik alan 35 yıllığına 26.3 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Vakıf Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde bulunan zeytinlik alanını 35 yıllığına 26 milyon 344 bin TL'ye kiraya veriyor.

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Edremit Körfezi'ndeki zeytinlikler konut imarına açıldı! 

Edremit Belediyesi Güre Edremit Körfezi'nde onlarca dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Balıkesir Edremit'teki zeytinlikler imara açıldı!

Balıkesir Edremit Belediyesi Edremit Körfezi'nde bir çok dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Zeytinlik alanlarına yazlık site inşaatı!

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden başlayıp, Edremit Körfezi sahillerine kadar uzanan zeytinlik alanlar yazlık site inşaatlarının tehdidi altında.

Zeytinlik alanlarına imar yasağı!

Zeytinlik sahaları için düzenleme geri çekildi. Alanlar imara kapatıldı. Ev ve otel yapılamayacak zeytinliklere maden ve sanayi tesisi kurulabilecek.

Zeytinlik imarına 1 hafta erteleme!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Üretim Reform Tasarısı'nın Meclis görüşmeleri gelecek haftaya kaldı.

Balıkesir Edremit'in imar sorunu çözüldü!

Balıkesir Edremit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantıda imar planı ile ilgili bilgiler verdi.

Edremit Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Edremit Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yaptı. Toplam 31 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda kararların çoğu oy birliği ile alındı.

Edremit Belediye Meclisi imar konularını komisyona havale etti!!

Edremit Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı Saka başkanlığında yapıldı. Toplam 28 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken Başkan Saka, Edremit’li Şehitlerin adlarının belirlenecek caddelere verileceğini söyledi.

edremit zeytinlik imar Haberi

edremit zeytinlik imar

Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. Mahallede yer alan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adımın daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldığı ortaya çıktı. 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Balıkesir Edremit’te Zeytinli Mahallesi’nin sakinlerinin “CHP-FETÖ işbirliği ile zeytinlikler imara açılıyor” iddialarına yanıt geldi. 

İMAR KARARI BELDE BELEDİYESİNİN

Belediye yetkilerinin verdiği bilgiye göre, mahallede bulunan 8 bin 320 metrekarelik arsanın imara açılması için ilk adım daha sonradan kapatılan Zeytinli Belde Belediyesi tarafından atıldı. Belde belediyesinin 4.7.1988 tarih 2/9 meclis kararı ve 28.12.1994 tarih ve 6/38-2 sayılı meclis kararı ile arsa, imar planı içerisine dahil oldu. Edremit Belediye Meclisi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, belde belediyesinin kararını onayladı. Tüm bu...