06 / 07 / 2024

Edwards akmerkez mağazası

Edwards akmerkez mağazası

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, şahsi işi Edwards'ın İstanbul Akmerkez'deki yeni konsept mağazasının açılışını yaptı.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Decathlon Akmerkez'de yeni mağazasını açıyor!

Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. İstanbul’daki 14. mağazasını 29 Mayıs’ta Akmerkez’de açmaya hazırlanan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı 35’e ulaşacak.

Boyner Grup WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı!

Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı. 520 markayı bir araya getiren WEPUBLIC'te 100'ün üzerinde marka Türkiye ile ilk kez tanışacak.

Boyner, WEPUBLIC'in ilk mağazasını 1 Eylül'de açacak!

Boyner Grubu'nun üzerinde çalıştığı yeni mağaza konsepti Wepublic'in ilk mağazasını Etiler Akmerkez'de açacak. 1 Eylül'de soft bir açılış yapılması planlanan mağazanın büyük açılışı ise 19 Eylül'de yapılacak.

Akmerkez Sarar mağazası kapatılacak!

Sarar, Akmerkez'de bulunan mağazasını 3 aya kadar kapatacak. İddiaya göre mağaza kapatma nedeni ise Akmerkez yönetiminin kira konusundaki katı tutumu ve böylesi bir dönemde 'anlayış' göstermemesinin olduğu belirtildi.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

Edwards'ın Akmerkez'deki yeni mağazası açıldı!

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, şahsi işi Edwards'ın İstanbul Akmerkez'deki yeni konsept mağazasının açılışını yaptı.

Yasemin Özilhan'ın çocuk giyim mağazası 15 Nisan'da açılacak!

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Edwards ilk mağazasını Akmerkez'de açacak!

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Edwards markası ulaşılabilir seviyeye çekilip mağaza sayısı 15’e çıkacak. Yeni konseptin ilk adresi ise Akmerkez.

Tchibo, Akmerkez'de 49'uncu mağazasını açtı!

İlk kez 2005'de İstanbul şžişli Cevahir Alışveriş Merkezi 'nde açtığı mağazasıyla Türk tüketicisiyle buluşan ve kısa sürede yurt dışında olduğu gibi Türkiye 'de de en sevilen markalardan biri haline gelen Tchibo, şimdi de Akmerkez'de ziyaretçilerinin hizm

Godiva, 3. mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı!

Godiva, Nişantaşı ve Akmerkez mağazalarından sonra İstanbuldaki üçüncü mağazasını Suadiye Bağdat Caddesinde açtı...

Nihan Buruk Nişantaşı'nda 3. mağazasını açtı!

Eski futbolcu Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı'nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı'nda açtı. Açılışa Okan Buruk'un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda

Tchibonun yeni mağazası Bahariyede açıldı!

Enfes kahve seçenekleri ve her hafta yeni bir temayla sunulan tüketim ürünleriyle tanınan Alman Perakende Devi Tchibo, yeni mağazasını İstanbul Kadıköy-Bahariye’de açtı

Edwards akmerkez mağazası Haberi

Edwards akmerkez mağazası

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç 1994'ten beri şahsi işi olan Edwards'ı hedeflediği düzeye taşıyamadığını belirterek "Edwards'tan neredeyse bugüne kadar hep zarar ettim. Şimdi fiyatları daha ulaşılabilir hale getirdik" dedi. 

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, şahsi işi Edwards'ın İstanbul Akmerkez'deki yeni konsept mağazasının açılışı sırasında 1994 yılını anımsadı:

- Rumelihisarı'nda açtığımız ilk Edwards, daha "ağır sıklet" havadaydı. Fiyat yüksekti, ulaşılması zordu. Şimdi yeni konseptle "hafif sıklet"e geçtik. Yüzümüzü daha çok gençlere çevirdik. Fiyatları da daha ulaşılabilir hale getirdik.

Edwards'ı ilk planladığı sırada İngiliz giyim tarzını öne çıkardıklarını vurguladı:

- Dünyada en iyi giyinenler İngilizler'dir. Biz Türkler daha çok İtalyan tarzını kendimize yakın hissederiz. Ancak, iyi giyinen İtalyanlar'da da İngiliz etkisi vardır.

Edwards'ı 1994'ten beri hedeflediği düzeye taşıyamadığını belirtti:

- Edwards'tan neredeyse bugüne kadar hep...