21 / 05 / 2024

Edwards

Edwards

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Edwards markası ulaşılabilir seviyeye çekilip mağaza sayısı 15’e çıkacak. Yeni konseptin ilk adresi ise Akmerkez.

Edwards 15 yeni mağaza açacak!

RMK Classic Giyim, Türkiye genelinde beş mağazası bulunan Edwards için düğmeye bastı. RMK Classic CEO’su Füsun Kuran, “2019’a kadar 15 yeni şube açmayı planlıyoruz” dedi.

Edwards'ın Akmerkez'deki yeni mağazası açıldı!

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, şahsi işi Edwards'ın İstanbul Akmerkez'deki yeni konsept mağazasının açılışını yaptı.

House Of DIV tasarımları Zorlu Center'da tanıtıldı!

Gülşah Sürel Erdem, koleksiyonlarıyla Polat Tower'daki sıradışı mağazasının yanı sıra çok yakında Edwards'ta, tasarım meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Edwards mağazalarının sayısı 15'e çıkacak!

ANGLOSAKSON stili ile Amerika'da bir efsane haline gelen ve tüm dünyada "başkanların markası" olarak anılan Brooks Brothers, Aralık 2013'te İstanbul Zorlu Center ile girdiği Türkiye pazarında hedef büyüttü.

Edwards ilk mağazasını Akmerkez'de açacak!

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un Edwards markası ulaşılabilir seviyeye çekilip mağaza sayısı 15’e çıkacak. Yeni konseptin ilk adresi ise Akmerkez.

Edwards Haberi

Edwards

RMK Classic Giyim’i kurarak ABD’li marka Brooks Brothers’ı Türkiye’ye getiren Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, 1994’te kurduğu İngiliz tarzı giyim markası Edwards’ı da atağa kaldırdı. Edwards’ın da artık RMK Classic Giyim çatısı altında olacağını açıklayan Brooks Brothers Türkiye Genel Müdürü Füsun Kuran, “Yeni bir yapılanma sürecine girildi. Yakında Akmerkez’de yeni bir mağaza açacağız. Hedefimiz 5 yılda 15 mağazaya ulaşmak. Bu süreçte markayı daha uygun fiyatlı, ulaşılabilir bir seviyede konumlandıracağız” dedi.



YURTDIŞINA AÇILACAK

Edwards’ın halihazırda Kalamış ve Zincirlikuyu’da 2 mağazası olduğunu hatırlatan Kuran, yeni dönemde, komşu ülkeler başta olmak üzere bayiliklerle yurtdışında da açılma planı olduğunu söyledi. Markanın eskiden marin ve özel dikim ağırlıklı bir konsepti olduğunu kaydeden Kuran, “Şimdi genç ve erişilebilir hale gelecek. 10 civarı markanın satışı olacak. Ayrıca...