29 / 04 / 2024

efa stand sanışmanlığı

efa stand sanışmanlığı

Çeşitli firmaların katılım yapacağı ASANSÖR FUARI(26-29 MART) -İSTANBUL/TÜYAP) Efa Fuar Hizmetleri olarak kurumsal kimliğinize uygun stand projesi hazırlıyor.Efa Uluslararası değerli müşterilerine hizmet verecek.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

San İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

San İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ümit Sandıkçı tarafından kuruldu.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Ness Proje Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ness Proje Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat İthalat İhracat Oto.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beykoz'da Ata İyibudar, Faruk Demircan ve Zeki Deniz Yasan ortaklığında kuruldu.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsta 1400 Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Abavısanı ve Ashkan Abdolrahımı Rayenı tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

efa stand sanışmanlığı Haberi

efa stand sanışmanlığı

Efa Uluslararası Fuar Stand Hizmetleri fuarcılık sektöründeki  deneyimi ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Deneyimli ve profosyonel ekibi ile sadece yurt içinde değil yurt dışında başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde firmaların ihtiyaçlarına yönelik en iyi hizmet ve kaliteyi, mümkün olan en kısa zaman ve en ekonomik fiyatlarla sunmaktadır.


Bu doğrultuda fuarcılık sektöründe yer alan birçok hizmeti bünyesinde barındırmaktadır:


  * Fuar Danışmanlığı: Gelişen dünyada firmaların yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri doğru fuar seçimidir. Bu noktada efa müşterilerine yurt içi ve yurt dışında katılabilecekleri en doğru ve kaliteli fuarları seçmelerinde çözümler sunar.


    * Fuar Stand Tasarım ve Uygulama: Müşterilerinin katıldıkları fuarlarda ihtiyaçlarına yönelik en uygun tasarımı en doğru fiyat ve kalitede sunarak, üretim, montaj ve demontajını sağlamak suretiyle komple...