17 / 05 / 2024

Efe 1 Hurda Metal kimin 

Efe 1 Hurda Metal kimin 

Efe 1 Hurda Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 15 Aralık 2017'de Yunus Emre Kaldı tarafından kuruldu.

10 bin TL parası olanlar dikkat! Yüzde 1 kazançla 1 yılda 378 bin, 2 yılda 1.5 milyon TL'niz olabilir!

Elinde birikmiş parası olanlar ve yatırımcılar, merakla yatırım araçlarından elde edilen gelirleri araştırıyor.198 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, 10 bin TL ile 1, 2 ve 3 yılda ne kadar kazanç elde edilebileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün yüzde 1,24 yükselişe geçen bakır fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile hurda bakır fiyatlarına da zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıt Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfi Şeker ortaklığında kuruldu.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Rekor göründü! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatlarında rekor fiyatlar görüldü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Aslansan Hurda Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslansan Hurda Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Arslan tarafından kuruldu.

Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Güncel hurda fiyatları merak ediliyor. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri hurda fiyatlarını araştırıyor. Geçtiğimiz hafta bakır fiyatlarında en sert düşüş yaşanırken, bakır fiyatları da geriledi. Peki bu hafta hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 hurda fiya

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya hareketli başladı. Dün gelen zamdan sonra bugün de hurda fiyatlarına zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Mart 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Dün bakır fiyatlarının düşmesi ile hurda fiyatları gerilemeye başladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Efe 1 Hurda Metal kimin  Haberi

Efe 1 Hurda Metal kimin 

Efe 1 Hurda Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Emre Kaldı tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Aralık 2017'de kuruldu.

Efe 1 Hurda Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;HURDA ALANINDA Dökme demir, demir, demir çelik, saç ve saçtan mamul eşya ve hurdaları, Bakır ve hurdaları, Nikel ve hurdaları, Alüminyum ve hurdaları, Magnezyum, berilyum (gulusinyum) ve hurdaları, Kurşun ve hurdaları, Çinko ve hurdaları, Kalay ve hurdalar, Başka adi madenler ve hurdaları, Adi madenlerden aletler, bıçakçı eşyası, sofra takımları ve hurdaları, Adi madenlerden çeşitli eşyalar ve hurdaları, Yukarıda sayılan malların yurtiçinde ve yurtdışında pazarlaması, bunlar için gerekli pazarlama örgütlerinin kurulması veya mevcutlara iştirak edilmesi, Yukarıda sayılan malların satın alınması, satılması, ithali ve ihracı, Şirketin konusu ile ilgili her...