04 / 05 / 2024

efeler binası yeni beleidye binası

efeler binası yeni beleidye binası

Efeler Belediyesi'nin eski otogar alanına inşa edeceği yeni hizmet binası için başlatılan proje yarışmasında mimar İbrahim Eyüp'ün temsil ettiği ekip, yarışmanın birincisi seçildi.

Cevizlibağ’daki eski Tercüman binası yıkıldı!

Türk mimarlık tarihinin en ikonik binaları arasında gösterilen İstanbul Cevizlibağ'daki eski Tercüman Gazetesi Binası yeni adıyla Toya Plaza yıkıldı.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Sinema salonu ve kral dairesi ile dünyadaki tek hastane unvanlıyla, hastalarına beş yıldızlı otel konforu sunulan Çayyolu’ndaki Minasera Aldan Hastanesi şimdi yeni sahibini bekliyor.

Mardin Derik Belediyesi'nin yeni binası yeni yılda açılacak!

Mardin’in Derik Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni hizmet binası yeni yılda hizmete açılacak. Yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen binada sona yaklaşıldı.

Kale Meslek Yüksekokulu binası yeni döneme yetişecek! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kale ilçesinde yapımı devam eden üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini söyledi.

Aydın Yimpaş binası sağlık kompleksine dönüşüyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın'da bulunan yıllardır kaba inşaat halinde bekleyen Yimpaş binası yeni görünümüne kavuşuyor. Bina, 7 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksine dönüştürülüyor.

Aydın Efeler Belediyesi'nin yeni binası belli oldu!

Efeler Belediyesi'nin eski otogar alanına inşa edeceği yeni hizmet binası için başlatılan proje yarışmasında mimar İbrahim Eyüp'ün temsil ettiği ekip, yarışmanın birincisi seçildi.

Efeler Belediyesi yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Efeler Belediyesi uzun süredir arayış içerisinde olduğu yeni hizmet binası alanını belirledi

İzmir Atatürk OSB'ye 21 derslikli okul geliyor!

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak.

Hasan Hüseyin Dönmez: Yurt binası yeni döneme hazır!

Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği (BAGİMDER) tarafından düzenlenen Özel Program yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Beykoz Belediyesi bu yıl yeni yatırımlar gerçekleştirecek!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısında 2016 projelerini konuştu. Belediye bu yıl yeni bir belediye binası, yeni bir kültür merkezi ve nikah sarayı yapacak.

efeler binası yeni beleidye binası Haberi

efeler binası yeni beleidye binası


Efeler Belediyesi'nin eski otogar alanına inşa edeceği yeni hizmet binası için başlatılan proje yarışmasında mimar İbrahim Eyüp'ün temsil ettiği ekip, yarışmanın birincisi seçildi. Aydın'ın ilçesi Efeler'de belediye, mevcut hizmet binasının yetersiz olduğu gerekçesiyle Kurtuluş mahallesinde eski otogar alanına yeni hizmet binasını inşa etmek için çalışma başlattı. Önümüzdeki yıl hizmete açılması beklenen yeni bina için Efeler Belediyesi proje yarışması düzenledi. Yaklaşık 3 ay süren yarışmaya katılan 68 proje, Mimar Dürrin Süer başkanlığındaki 5 kişilik jüri ekibi tarafından değerlendirildi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın katıldığı çalışmalarda ilk 3'te yer alan ve mansiyon ödülü kazanan 5 proje belli oldu.


Toplam 225 bin lira dağıtılacak olan proje yarışmasında mimar İbrahim Eyüp, Olcay Ovalı Eyüp ve Hakan Deniz Özdemir'in çizdiği proje birinci seçildi.

Yarışmada Ceren Bakan ikinci,...