08 / 05 / 2024

Efendi Ceylan

Efendi Ceylan

Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efendi Ceylan tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efendi Ceylan tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Beykoz'daki Mahmut Efendi Külliyesi yıkılacak mı?

Beykoz'daki Mahmut Efendi Külliyesi’nin 48 saat içinde yıkılacağının kendilerine İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü tarafından sözlü olarak bildirildiğini açıklayan cemaate bağlı Marifet Derneği yetkilileri, Facebook’tan konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı

Beykoz’daki Mahmud Efendi Külliyesi’ne yıkım kararı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Beykoz Çavuşbaşı’nda Ömerli Barajı’nın su toplama havzasında yapımı devam eden Mahmud Efendi Külliyesi’nde çalışmaların durdurulmasına ve inşaatın yıkılmasına karar verdi.

Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığına Fatih Çiftçi, Kalkınma Bakan Yardımcılığına da Yusuf Coşkun getirildi.

Niksar'daki Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi açıldı!

Tokat’ın Niksar ilçesinde beş aydır tadilat dolayısıyla kapalı durumda bulunan Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi ibadete açıldı. Keşfi Camisi, 2016’da yeni yılın ilk cuma günü ibadete açıldı.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı’da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı

Ceylan Bodrum Gümüşlük'ten 2 lüks villa aldı!

Ceylan, gayrimenkul sektöründe büyümek için emin adımlar atıyor. Kazandığı yatırımları ev alarak değerlendiren Ceylan, bu kez gözünü Bodrum'a dikti. Sanatçı, Gümüşlük'ten kendisine 2 adet lüks daire satın aldı.

Bayburt Zahit Efendi Camii yeniden ibadete açıldı!

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyonu tamamlanan Zahit Efendi Camisi cuma namazının kılınmasıyla yeniden ibadete açıldı. Cami'nin dört ahşap destek tarafından taşınan ahşap bir tavanı bulunuyor.

Merkez Efendi Devlet Hastanesi 2018'de hizmete girecek!

Manisa İl Sağlık Müdürü Metin Kaplan, 450 milyon liraya mal olacak 558 yataklı eğitim araştırma hastanesi ve 180 milyon lira harcanacak 550 yataklı Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Efendi Ceylan Haberi

Efendi Ceylan

Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efendi Ceylan tarafından 20  bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


Ceylandağ Turizm Otomotiv İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin  yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. d. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak e. Her türlü toplu taşımacılık, okul, işyeri, personel...