02 / 07 / 2024

efendibey çöp alanı rehabilitesi

efendibey çöp alanı rehabilitesi

Efendibey Mahallesinde bulunan ve Niğde'nin yıllardır çöplerinin döküldüğü alan kapatılarak rehabilitasyon çalışmaları başlatıldı. Çöpler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın girişimleriyle yapılan Katı Atık Düzenli Depolama tesisine dökülüyor...

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altınsepeti büyük kampanyasının duyurdu. Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik alan herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye ediyor. Peki Altınsepetin'de altın kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınsepeti 14 EKim 2022 fiyat listesi...

Eber Gölü'ndeki fabrikalar çürümeye terk edildi!

TTKD Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Afyonkarahisar’daki Eber Gölü’nün çürüdüğünü söyledi. Gölün çevresinde bulunan fabrikalar ve 17 yerleşim alanının atıklarıyla çöp alanına dönüştürüldü.

Denizli'de inşaattan kalıp çalan 5 şüpheli tutuklandı!

Denizli Serinhisar'da inşaattan kalıp çaldığı iddia edilen 5 şüpheli mahkemece tutuklanırken, 2 kişi de yargılanmak üzere serbest bırakıldı...

Mehmet Özhaseki, Prof. Şengör'e hak verdi!

7 şiddetinde depremin olacağından söz eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Bina bazlı dönüşümlere biraz frene basıp alan bazlı dönüşüme geçmemiz lazım. Alan bazlı dönüşüm yapılırken her türlü sosyal donatı hesaplanıyor." dedi.

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Efendibey projesinde 48 ticari alan için kura çekildi!

Niğde Belediyesi’nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkanlığı ile birlikte sürdürdüğü Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesindeki 1. Ve 2. Alanlarda yer alan 48 adet iş yerinin çekilişi yapıldı.

Tokat çöp alanında dönüşüm başlıyor!

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Ümraniye Hekimbaşı'da modern tesisler inşa edildi!

1993 yılında Ümraniye Hekimbaşı'da bulunan dev çöp alanında metan gazı patlaması sonucunda 39 kişinin öldüğü alanda futbol, tenis, voleybol, basketbol ve her türlü sporun yapılabildiği modern tesisler yükseliyor.

Eyüp Karadolap'ta sosyal etkinlik alanı talebi!

İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Karadolap Mahallesi'ne yapılmak istenen camii inşaatına karşı mahalleliden sosyal etkinlik alanı talebi geldi.

Ordu Melet Park Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 32 yıl boyunca çöp alanı olarak kullanılan bölgede bir mega projeyi daha hayata geçiriyor. Büyükşehir 130 milyon TL maliyetindeki Melet Park Projesi için çalışmalara başladı.

Eyüp Alibeyköy'de riskli alan kararı!

İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Alanın Riskli Alan İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

15 yıl içinde plaza-ofis devri kapanıyor!

Hürriyet’e geleceğin resmini çizen dünyaca ünlü fütüristlere göre insanın genetik formülü artık çözüldü, bu yüzden de gelecekte tıp alanındaki gelişmelere genetik bilimi damgasını vuracak.

efendibey çöp alanı rehabilitesi Haberi

efendibey çöp alanı rehabilitesi


Efendibey Mahallesinde bulunan ve Niğde'nin yıllardır çöplerinin döküldüğü alan kapatılarak rehabilitasyon çalışmaları başlatıldı. Çöpler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın girişimleriyle yapılan Katı Atık Düzenli Depolama tesisine dökülüyor.


İnsan ve Çevre Sağlığı İçin Vahşi Depolamaya Son Verdik


Efendibey Mahallesi başta olmak üzere tüm Niğde için önemli bir hizmet olan Katı Atık Düzenli Depolama tesisinin önemli bir proje olduğunu belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "İnsanımızı, Niğde'mizi ilgilendiren bir konu Katı Atık Düzenli Depolama tesisi. 340 bin nüfuslu Niğde'mizin Niğde'de yaşayan insanımızın ihtiyacına 23 yıl cevap verebilecek bir Katı Atık Düzenli Depolama tesisi. Bu şekilde planlandı, yapıldı ve tamamlandı. 3 ay önce Katı Atık Düzenli Depolama tesisimizi hizmete açtık. 3 aydır çöplerimiz tesisimizde toplanıyor. Diğer taraftan Efendibey Mahallesinin hemen Niğde evlerinin üst tarafında bulunan...