04 / 05 / 2024

Efeoğlu Taahhüt adres

Efeoğlu Taahhüt adres

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şendoğan ve Tayfur Şendoğan ortaklığında kuruldu.

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaboğlu Teknik Sistem İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Kaboğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ceceloğlu Yapı İnşaat Taahhüt Plan Proje İthalat İhracat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Ceceloğlu tarafından kuruldu.

Esedoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Esedoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kocaman tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Efeoğlu Taahhüt adres Haberi

Efeoğlu Taahhüt adres

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli  ile Yaşar Efeoğlu tarafından kuruldu.

Efeoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A) İNŞAAT 1. Her türlü resmi, özel, gerçek ve tüzel kişilere ait inşaat ve Hafriyat işleri ile Taahhüt işlerini yapmak. Yıllara yaygın inşaat işlerini kat mülkiyeti yasasına göre kat karşılığı veya para ile arsalar alarak konut ve işyerleri yapmak. Resmi ve özel ihalelere katılmak, özel ihaleler düzenlemek. 2. Yol,köprü, tünel baraj, liman, iskele, mendirek, sulama kanalları, tüm alt ve Üst yapı tesisleri yapmak. 3. Okul, hastane, lojman, klinik, huzur evi, cami gibi sosyal tesisler, Fabrika, Sanayi siteleri, Hal binaları,Soğuk hava depoları, her türlü konut binaları ile Kütük evler yapmak....