18 / 05 / 2024

efes havaaalanı pisti

efes havaaalanı pisti

İzmir 2 Nolu Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, kaçak olduğu için dururduğu birinci derece SİT alanındaki Selçuk - Efes Havaalanı'ndaki ikinci piste 'Ülke hava savunması güvenliği' gerekçesiyle izin verdi...

Intercity İstanbul Park'tan Formula 1 pisti açıklaması!

Intercity İstanbul Park CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Formula 1 pisti ile ilgili açıklamasına istinaden yeni bir basın açıklaması yaptı.

İstanbul Park Pisti’nin otopark olması Meclis’e taşındı!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Formula 1’e 7 kez ev sahipliği yapan Kurtköy’deki İstanbul Park Pisti’nin otoparka dönüştürülmesini Meclis’e taşıdı.

Efes Antik Kanal'ın ihalesi 19 Ekim'de!

İzmir'de hayata geçirilecek Efes Antik Kanal projesinin ilk etap ihalesi 19 Ekim'de yapılacak. Bakanlık proje hazırlığını tamamladı..

Efes Antik Kanal Projesi ihalesi 19 Ekim'de!

Efes Antik Kenti'ni denize bağlayan antik liman, yeniden hayat buluyor. Antik limaı için hazırlanan Antik Kanal Projesi'nde ihale sürecine gelindi.

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Kentteki spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültürpark’a buz pateni pisti kazandırdı

Acıbadem Sürücü Kursu eğitim pisti otel olacak!

Çamlıca-Kısıklı bölgesinde, Acıbadem Sürücü Kursu Eğitim Pisti olarak bilinen 19 bin 695 metrekarelik arsa üzerinde planlanan otel projesinin imar planı askıda...

İstanbul'a 3 yeni heliport pisti geliyor!

İBB, Üsküdar-Kısıklı ve Kadıköy'ün ardından Hasdal, Sütlüce ve Yenikapı'da da helikopter pisti açacak.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Anadolu Efes'in Merter fabrikası taşınıyor!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter'deki fabrikada üretimin durdurulmasına, anılan tesisin zaman içinde şehir içinde kalması gerekçe gösterildi.

Sivas’a ikinci havalimanı pisti müjdesi!

Ulaştırma Bakanı Arslan, Sivas’a ikinci havalimanı pisti yapılacağını müjdeledi. Bakan Arslan, ‘’Sivas’ta 2002’de havayolu ile bin kişi uçuyorken, bu sene 561 bin kişi oldu. Havalimanını kapatıp yenilemek yerine Sivas’ın ikinci pistini yapacağız’’ dedi.

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Bursa’yı sporda da öncü ve örnek bir kent haline getirmek amacıyla başta stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve eğitim kurumlarına spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kültürpark'a buz pateni pisti kazandırdı.

İzmir Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü!

Dünyanın 7 Harikası'ndan biri olan İzmir Selçuklu'daki Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü. bakımsızlık ve ilgisizlikten bataklığa dönen yapıt için güvenlik önlemleri alınmıyor.

efes havaaalanı pisti Haberi

efes havaaalanı pisti
İzmir 2 Nolu Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, kaçak olduğu için dururduğu birinci derece SİT alanındaki Selçuk - Efes Havaalanı'ndaki ikinci piste 'Ülke hava savunması güvenliği' gerekçesiyle izin verdi. Önce İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu, inşaatların Efes Antik Kenti birinci derece arkeolojik sit alanı içinde kaldığını belirterek, konunun Kurul'da görüşülüp karara bağlanıncaya kadar hiçbir fiziki müdahalede bulunulmaması uyarısı yapıp, çalışmaları durdurdu. Bunun üzerine havaalanını işleten Türk Hava Kurumu, Selçuk Havacılık Eğitim Merkezi Başkanlığı, bir gün sonra Genelkurmay Başkanlığı Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan aldığı ve yapılan çalışmaların 'Ülke Hava Savunması / Güvenliği' kapsamında olduğu yazısıyla tekrar kurula başvurdu. Kurul, inşaatın denetimle tamamlanabileceğine karar...