29 / 04 / 2024

efkan ala niğde konuşması

efkan ala niğde konuşması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde'de katıldığı açılışta 3. köprüyü ihale ettiklerini belirterek, "Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız." dedi...

Niğde teleferik projesi için soru önergesi hazırlandı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de yapılması planlanan teleferik projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddiaları mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki köylülere imarlı arsa verileceği iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.

Niğde'de köy dışında yapılan inşaatlar meclise taşındı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de köy yerleşik alanının dışında yapılan inşaatları meclis gündemine taşıdı. Gürer, önergesinde hazırladığı soruları İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu..

Konya'nın Zengen Mahallesi Niğde'ye bağlanacak mı?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Konya'ya bağlı olan Zengen Mahallesi'nin Niğde'ye bağlanmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya sordu.

TOKİ Niğde Çamardı 3. Etap 212 konut ihalesi 30 Ekim'de yapılacak!

Toplu Konut İdaresi tarafından Niğde Çamardı 3. Etap 212 adet konut ve 1 büfe ihalesi 30 Ekim'de yapılacak. İhalenin ilanı ve tüm detayları haberimizde yer alıyor...

Cem Garipoğlu'nun annesinin Niğde'deki gayrimenkulleri satıldı!

Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan 24 yıl hapis cezasına çarptırılan ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde ölü bulunan Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'na ait, Niğde'deki gayrimenkuller icra yoluyla 98 bin liraya satıldı.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Efkan Ala uyardı: Bayramda trafiğe dikkat!

Bayram trafiği genelgesi yayımlandı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kurban Bayramı tatili boyunca alınacak trafik tedbirlerine ilişkin genelge yayımladı. Bayramda tüm polisler ceza yazabilecek. Sivil ihbarlı denetimler yapılacak.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.

Niğde'de su baskını! Patates tarlaları sular içinde!

Niğde Merkeze bağlı Kayırlı, Orhanlı beldeleri ile Çiftlik ilçesine bağlı bazı belde ve köylerde akşam etkili olan şiddetli yağış nedeniyle patates tarlaları su altında kaldı

Niğbaş Niğde Beton Sanayi üretim tesislerinin bulunduğu adresleri yayınladı!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada üretim tesislerinin bulunduğu adresleri bildirdi. Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

efkan ala niğde konuşması Haberi

efkan ala niğde konuşması


İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde'de katıldığı açılışta 3. köprüyü ihale ettiklerini belirterek, "Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız." dedi.


AK Parti'nin Niğde ve Bor seçim bürolarının açılışını İçişleri Bakanı Efkan Ala yaptı.


Programda konuşan Efkan Ala, "Sandıkta AK Parti'ye attığınız her oy mazlumlara atılan adımdır. Sizden aldığımız emaneti ihanet etmeden temsil edecek yine size teslim edeceğiz. Sizin iradenizi kimse ezip geçemez. Doğru olan her şeyi yanlışla düzeltmeyeceğiz. Niğde ve Bor'da sizler bu emaneti tekrardan AK Partili belediyelere teslim edeceksiniz. 3. köprüyü ihale ettik. Devletin cebinden 5 kuruş para çıkmadı. Köprüden hem devlet para kazanacak hem de siz hizmet alacaksınız. Biz hakla hukuku bilen insanlarız. Yeryüzünde nerede bir mazlum muhtaç varsa biz...