03 / 05 / 2024

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat adresi

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat adresi

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Dündar ve Sanobar Nazarova ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi'nde kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayfem Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fikriye Buğdaycı tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adalet Demir tarafından kuruldu.

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ömer Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Serkurtuluş İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Nalburiye Toprak Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkurtuluş İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Nalburiye Toprak Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Kurtuluş tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat adresi Haberi

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat adresi

Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Dündar ve Sanobar Nazarova ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi, Barbaros Hayrettin Caddesi'nde kuruldu. 


Efor Vidanjör Nakliyat ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; VİDANJÖR a) Şirket kamu ve özel kuruluşların her türlü vidanjör hizmetlerini yapmak. Çıkarmış olduğu pis suların ve kanalizasyonun nakliyesini yapmak. Hizmet vermiş olduğu yerlerin temizliğini sağlamak. Konusu ile ilgili bütün vidanjörlük hizmetlerini yapmak. Vidanjör kiralamak ve kiraya vermek. HURDACILIK a) Şirket yurt içinde ve yurt dışında hurda kağıt,demir,bakır,alüminyum,plastik,naylon gibi her türlü hurda malzemelerinin alımını ve satımını yapmak. NAKLİYAT a) Şirket her türlü nakliye,tahmil,tahliye ve taahhüt işlerini yapmak. Hava,kara ve deniz yoluyla her türlü sıvı ve katı...